Българите вече само Господ може да ни спасиВъпреки смирението и

...
Българите вече само Господ може да ни спасиВъпреки смирението и
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Дори и българският финансов пазар не вярва на Радев


Българите към този момент единствено Господ може да ни избави

" Въпреки смирението и това, което през вчерашния ден направихме и предлагането да се обединим поради живота и здравето на хората и войната против епидемията, ми беше отговорено, че не се интересуват от мен, само че аз се интересувам от Радев. Като едноличен стопанин на страната и привикващ министри, кметове, ЦИК и който му пристигна на момента, само че за наслада някои се държат почетно и вежливо му отклоняват поканите. Той се пробва да вменява и виновност ". Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети Бесарабския манастир " Св. Димитър " в Русе.

" В неделя на различен популярен, прелестен манастир в Асеновград желая да изясня какво съм споделил, с цел да не продължава спекулацията. Вижте какво написа на ампулите - 30 септември (бел.ред. водачът на ГЕРБ сподели ампула на имунизацията на " Пфайзер " ). С решение на Европейска комисия - срокът им се удължава до декември. Претенцията ми е към Радев и министрите, изключително здравния, който ми е мъчно да го нарека здравен министър. Той би трябвало да е министър на заболяването и гибелта ", сподели той.

" Киселото мляко в магазина, когато му изтече срокът на отминалост, магазинерите му понижават цената, малко по-вкиснато е, само че е безвредно. Претенциите към Радев и Кацаров - за какво те не излязоха, както аз се обясних за " АстраЗенека " за какво съм я спрял ", уточни още Борисов.

" Тези ваксини в този момент са безвредни, само че дали са толкоз функционални след време ще разберем, тъй като не е имало време да се опитва и потвърди. Да бяха споделили - апелирам ви се, на 30 изтича срокът, идете и се ваксинирайте, до момента в който са в период. Тогава те споделяха " мафията ще ви плаши със статистиките от пандемията ", това го е споделил Радев на 10.07.2020 година Вчера същият кандидат-президент споделя: " видях с очите си какво е да даваш наряди в пандемия, има внезапно повишаване на случаите, приканвам всички да сме виновни и съзнателни като общество, единствено със съблюдаване на ограниченията можем да преодолеем това затруднение " - тоест мафията приказва. Вчера мафията приказва ", сподели Борисов.

" Молбата ми е към българите - идете и се ваксинирайте, безвредни са, а какъв брой са ефикасни ще разберем след време. Сега няма кой да ни го каже. А що се касае до пресните ваксини, те към този момент са в Норвегия, бяха продадени от Кацаров и парламентарните сили. Това са обстоятелствата, би трябвало да се одобряват ", съобщи водачът на ГЕРБ.

Вие знаете ли, че държавното управление -->, не видях да е отразено. Първо изтеглиха 300 млн., след това изтеглиха 500 млн. и през вчерашния ден изтеглиха 500 млн. Вчерашните държавни скъпи бумаги са на 0,53% рента, а при нас бяха на негативна рента. Дори българският финансов пазар няма доверие в служебното държавно управление ", сподели Борисов.

" При провалилия се Радев тези проценти към този момент са 0,52. И освен ще връщаме пари, само че и младежите ще платят пари от тази рента ", добави той.

" Искам да запитвам Асен Василев - абе, по какъв начин аджеба като си толкоз сполучлив финансов министър? Щях да запитвам и Кирил Петков - като събрахте толкоз вложители, по какъв начин стана по този начин, че 67% от вложителите са намалели? От една страна приказват, че имали пари и по половин милиард през няколко дни теглят. Поразията, която през вчерашния ден направиха - че демонстрираха на интернационалните финансови пазари, че даже и българският финансов пазар не има вяра на Радев и в случай че се наложи през февруари да теглят, ще има доста огромна рента. Когато те приказват, всичко е празни приказки ", разяснява още Борисов.

" Ние бяхме провели търгове. Т.нар. " ин хаус процедура ". И запитвам - във Велико Търново строи ли се? Не? Да ви е честито! Докато не се върне ГЕРБ, няма да бъде издигнат и един метър. София - Велико Търново - Варна - хората имат потребност да пътуват. И по тази причина бързахме. Преди 30 години беше стартирана " Тракия ", " Марица ". Беше направена първата копка и след това няколко метра ", сподели той.

На въпрос " по Коледа стават ли чудеса ", Борисов сподели: " Няма да стават чудеса, българите към този момент единствено Господ може да ни избави ", съобщи той.

" Извинявам се, че загатвам, само че госпожа Нинова какви приказки говореше за " Астра Зенека ", по какъв начин ни упрекваше, че теглим дълг. Но в този момент, тъй като има министри и регионални шефове, мълчи ", означи Борисов.

" Съжалявам, желая да кажа нещо хубаво, само че.. Вчера слушах професор Рачев, че идват мощни урагани, циклони. А старите хора споделят, че не сушата, кишата мори. В същото време от Плана за възобновяване извадиха хидромелиорацията. Но това е Радев, това е неговото ръководство, това са обстоятелствата. - Дългове, големи изхарчени пари. И всичко е до 14 ноември. Тези пари ще ги опукат, тъй като идват доста огромни разноски. Само за пенсионерите в Национален осигурителен институт трябват милиарди. Те ще свършат кеша февруари. И в това време се бият в гърдите, че били положителни финансисти. По мое време България беше с най-малкия дълг в Европа и с най-ниския недостиг ", означи водачът на ГЕРБ.

Той разяснява и мигрантския напън, против който също служебният кабинет се провали.

" И когато целият свят - Америка, Европа излиза от рецесията, в България се приказва за локдаун. Така че запалете една свещичка - единствено Господ може да ни помогне ", съобщи Бойко Борисов.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/1186786021808338https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/209210274656357https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/303663014666447https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/337836831478727


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР