Българите са изкормвали деца в утробите на бременни жени и

...
Българите са изкормвали деца в утробите на бременни жени и
Коментари Харесай

Захариева с по-умерен тон към Сърбия заради професор, който нарича българите зверове

Българите са изкормвали деца в утробите на бременни дами и след това са изгаряни. Тази имитация на проф Драган Симеунович и връзките сред България и Сърбия разяснява външният ни министър Екатерина Захариева.
Кое е правилно – формалните поръчки или такива изявления? Сръбският дипломат е коментирал, че Симеунович не управлява държавна конструкция – а информацията е, че той управлява Правителствена организация за национална сигурност на Сърбия. Но сръбският дипломат отхвърля и споделя, че академията била към Университета в Белград.
 Вучич: Нямам сметки непозната банка, карам остарялата Шкода на брат ми Вучич: Нямам сметки непозната банка, карам остарялата Шкода на брат ми
Президентът на Сърбия Александър Вучич разгласи през днешния ден, че се образува Комисия за инспекция на произхода на собствеността и изиска той да бъд...
„ Сами разбирате, че на Балканите непрекъснато ври и кипи, би трябвало малко повече съдействие, добросъседство ”, сподели Захариева пред Нова телевизия. Симеунович направи конкретизиране, че не всички българи били такива, само че не е съществено, добави тя.
„ Да не забравяме и българизацията. Те избиваха свещеници и учители в Сърбия и по-късно въвеждаха българско обучение в учебните заведения ”, сподели преди няколко дни Симеунович в телевизионно изявление. Според него, “България продължава да претендира за територии в Сърбия до град Крушевац и упреквала Сърбия за осъществен геноцид против българите през Средновековието ”.
В изявлението той назова “голям сръбски воин Коста Печанац ”, който избива десетки цивилни българи в Босилеград. На 15 май 1917 година сръбска паравоенна чета от 200 души, командвана от поручик Коста Милованович Печанац, нахлува на територията на Царство България, избива 33 души цивилно население, изгаря две деца, опожарява Босилеград и селата: Горна и Долна Ръжана, Горна и Долна Любата и Горна Лисина като изгаря 317 къщи и нанася материални вреди за 2,5 милиона тогавашни лв..
По тематиката „ Северна Македония ” Захариева се съгласи, че има напрежение. Като „ следващ образец ” тя разяснява вчерашната позиция на македонския министър председател Зоран Заев, че позицията на България за участието в Европейски Съюз на Северна Македония е безпринципна. „ Много ли е кардинално да възпитаваш потомство след потомство в ненавист към прилежаща страна и целия ѝ народ ”, отвърна въшният ни министър. Имат право хората в Северна Македония на българско съзнание – не може да не престават тези форми на дискриминация във всевъзможен тип, настоя Захариева. Тя даде образец по какъв начин в обществените мрежи в Северна Македония излизат непрекъснато данни с адреси на македонци, които имат българско поданство.
 Юлиан Ангелов: От Вътрешна македонска революционна организация напълно поддържаме реакцията на българското външно министерство Юлиан Ангелов: От Вътрешна македонска революционна организация напълно поддържаме реакцията на българското външно министерство
“Напълно поддържаме дейностите, подхванати от Министерство на външните работи след следващата провокация. Ние от Вътрешна македонска революционна организация помним! “ Това обръщение насочи от...
„ Трябва повече да си приказваме (със Скопие) ”, настоя Захариева.
Относно връзките с Русия, Захариева акцентира, че Руската федерация заема позиция на отменяне на интервенция извън. С позволение на съветския съд е било допустимо български посланик и други дипломати да участват на делото против Алексей Навални, безапелационна беше тя.
Що се отнася до гибелта на Атанас Скатов, Захариева увери, че Министерство на външните работи оказва цялостно подпомагане. Много е значимо да се откри повода за случая, акцентира тя. И прикани за в допълнение следствие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР