Българите очакват властта да осигури поносими цени на газ, ток

...
Българите очакват властта да осигури поносими цени на газ, ток
Коментари Харесай

Правителство няма да има след вота, прогнозира политолог

Българите чакат властта да обезпечи търпими цени на газ, ток и горива и да се вземат ограничения против обедняването. Това стана ясно от коментара на Димитър Ганев от " Тренд ", съгласно изследване по поръчка на " 24 часа ", извършено директно по стандартизирано изявление лице в лице.

На трета позиция е казусът с корупцията. Ако някой успее да покаже безапелационни решения, ще получи бонус в акцията, съгласно него.

За хората няма значение дали политиците са леви или десни. Почти 2/3 от българите не образуват своя избор, без значение дали се разпознават с леви или десни политики, сподели Ганев. Различните партийни електорати имат разнообразни упования дали млади или опитни политици да ни ръководят.

Политологът е черноглед за сформиране на държавно управление след изборите. Политическа партия изрично, по думите му, няма да влязат в ръководство с ГЕРБ.
 Без измама, а с обединяване за решения, моли Радев към партиите
Без измама, а с обединяване за решения, моли Радев към партиите

Правителството прави всичко по силите си

Абсолютно болшинство ще имат ГЕРБ, Движение за права и свободи и Възраждане, само че за Димитър Ганев такава коалиция е невъзможна . Няма да има държавно управление след тези избори, това ще натисне доста мощно надолу изборната интензивност, посочи той. Има настоящи проблеми обаче, които изискват решения, по думите му.

Единственият вид е държавно управление с поддръжка от някакво болшинство, само че кое ще е то, за политолога не е ясно.

" Алфа Рисърч ": Отново 7 партии в Народното събрание, само че без Има Такъв Народ при избори през днешния ден

Българите са разединени желаят ли предварителни избори, или не

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР