Българите купуват 40 кг злато на месец, разбива редица митове

...
Българите купуват 40 кг злато на месец, разбива редица митове
Коментари Харесай

Треска за злато

" Българите купуват 40 кг злато на месец ", разрушава редица легенди " Монитор ". Излиза, че не просто да тропаш хора в носия и да качваш Мусала с трибагреник е задоволително, с цел да се наречеш българин, само че и покупката на злато се явява наложителен признак към образа на актуалния родолюбец. Потреблението се увеличавало от 2015 година насам, обяснил специалист, а последната мода била български студенти да купуват кюлчета злато на абонамент, които да дадат като подарък. Имало и неустоима промоция - който купува злато всеки месец на абонамент, получава на 13-ия месец гратис кюлче. Очевидно сумата от 90 000 лева за кг злато не е особена спънка за същинския български студент. Прав беше министър председателят Борисов, като обясняваше, че не сме небогати, а единствено се оплакваме: имаме милиарди в банките, но не щем да ги харчим. И в този момент глупавото население отново Му прави на инат - не харчи, ами натрупа кюлчета в трезора, а като си похарчи заплатата за злато, се оплаква, че няма пари ни за лекуване, ни за учебници, ни за изтребители. 

Който не се усеща задоволително българин и няма непотребни 90 000 лева, да внимава: " Треска по скъпия метал ни удря най-силно през есента и по Великден ". Септември чука на вратата, с първия образователен ден и затварянето на буркани, тъй че умната в какво ще инвестирате тези есен.

Не е същински българин и този, който не става и ляга с тазобедрената става на Стефан Данаилов. На глада за информация за всяка милисекунда от тези тежки за всички нас моменти дава отговор " 24 часа ": " Стефан Данаилов проходи ". Мастера е изведен от интензивното, изместен е в отделението по ортопедия, раздвижен е и му следва рехабилитация. Успокойте се, българи - всички, които сте имали изключително неприятни прекарвания в родните ви лечебни заведения, подбудени от една или друга неточност на здравната реформа - това няма да се случи на обичния ви артист.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР