Българинът оценява своя жизнен стандарт като нисък и дори да

...
Българинът оценява своя жизнен стандарт като нисък и дори да
Коментари Харесай

Социолог: Българинът живее трудно, само 7% от сънародниците ни усещат ръст на доходите

Българинът прави оценка своя витален стандарт като невисок и даже да има растеж на приходите, това не трансформира качеството му на живот. Той счита, че живее мъчно. Това сподели в „ Тази заран “ по бТВ социологът Димитър Ганев от „ Тренд ”.

 Той цитира данни от социологическо изследване, съгласно които 85% от българите не усещат усъвършенстваната икономическа обстановка по своя джоб, написа флагман.бг.
Икономическите индикатори като статистика през последните години означават доста положителни трендове, само че това се усеща по джоба на българина единствено от 7% от сънародниците ни, сподели социологът.
Непрекъснато се приказва какъв брой доста пари се дават за опазване на здравето и инфраструктура, само че знаем, че се изразходват неефективно, добави той.
 След като му бе заложен въпрос дали има  настройки за предварителни парламентарни избори, той загатна, че по-масови митинги може да се чакат след Нова година.
„ Най-тежките месеци за властта са януари и февруари, когато хората са изхарчили парите си и би трябвало да заплащат високи сметки “, сподели още Ганев.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР