Българин от Русе е бил задържан вчера в Германия за

...
Българин от Русе е бил задържан вчера в Германия за
Коментари Харесай

21-годишен от Русе е задържаният предполагаем убиец на Виктория Маринова

Българин от Русе е бил арестуван през вчерашния ден в Германия за убийството на Виктория Маринова. Това сподели вътрешният министър Младен Маринов. 30-годишната жена бе открита мъртва в събота, като тя е била изнасилена и убита, а работата по следствие на жестокото закононарушение стартира незабавно.

В хода на работа проверяващите стигнали до човек, който през вчерашния ден бе арестуван в Германия по искане на българските управляващи, сподели вътрешният министър. Той уточни, че мъжът се споделя Северин Надеждов Красимиров, гражданин на Русе, роден през 1997 година. Задържаният има престъпна регистрация от 2007 година за кражба на цветни метали.

В хода на работата са конфискувани задоволително доказателства, които го свързват с мястото на престъплението и жертвата. Вътрешният министър Младен Маринов уточни, че доказателствата се базират и на експертизи на ДНК материал. Очакват се още доказателства, които да свържат причинителя с жертвата.

Главният прокурор Сотир Цацаров уточни, че задочно на мъжа са повдигнати две обвинявания - за обезчестяване и убийството, осъществени по изключително нечовечен за жертвата метод.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР