Българин е починал след нападение на улицата в Лондон. 21-годишният

...
Българин е починал след нападение на улицата в Лондон. 21-годишният
Коментари Харесай

Нечовешко зверство! 21-годишен варненец беше нападнат и убит на улицата в Лондон!

Българин е умрял след нахлуване на улицата в Лондон. 21-годишният Габриел Петров Стоянов от Варна е бил нападнат минути преди среднощ в петък против събота на " Бромли Роуд ". Улицата се намира в относително спокоен квартал и наоколо до централната част на британската столица.

Нападателите са били трима и са намушкали неведнъж с нож младия мъж. Той е бил откаран в болница, където е умрял в следобедните часове в събота, оповестява английският сайт Standard.co.uk. 

Полицията към този момент е арестувала 14-годишно момче и търси съучастниците му. Няколко души са станали очевидци на нападението, като проверяващите ги приканват да се свържат с тях. Търси се информация и от водачи, чиито видео регистратори в колите може да са снимали случая. 

" Ти беше същински благородник, имаше златно сърце и целият живот беше пред теб. Беше обичан от всички и ще ни липсваш ", написа в обществените мрежи близкият другар на българина Елиът Джоунс. Той към този момент е събрал над 3 хиляди паунда, с цел да помогне на фамилията на жертвата. 

Габриел Стоянов е родом от Варна, научи Дарик. Учил е в локалното учебно заведение " Св. Климент Охридски ", след което е траял образованието си в Англия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР