Българин е намерен мъртъв в дома си в Лондон, което

...
Българин е намерен мъртъв в дома си в Лондон, което
Коментари Харесай

Нашенец в Лондон жертва на сериен убиец

Българин е открит мъртъв в дома си в Лондон, което е трето ликвидиране в британската столица от началото на 2020 година, написа Дейли Мейл. Полицията е извикана на местопроизшествието в Кройдън след известие, че мъж е бил открит мъртъв в къщата му. Красимир Картиков, 60-годишен, е посочен като жертвата, открита в дома му на Уайтхорс Роуд. Аутопсията разкри, че българинът е умрял от голям брой пострадвания. Главният контрольор детектив Хелън Ранс, която управлява следствието, споделя: „ Нашето следствие се движи бързо, само че желаеме да приказваме с всеки, който е видял или приказвал с Красимир.

„ Семейството на Красимир е разбираемо опустошено след гибелта на обичания човек и ние сме ангажирани да разберем какво тъкмо се е случило през онази нощ и да открием лицето или лицата, виновни за това. “ Все още не са осъществени арести. На 3 януари полицията в региона на Финсбъри парк в града бе извикана, откакто различен мъж е бил намушкан.

Алжирският гражданинТакиедин Будан живял в Обединеното кралство от три години и работил като водач за доставка на Uber Eats и Deliveroo и също бил открит мъртъв. На 3 януари полицията стартира ново следствие на ликвидиране, откакто останките на различен 53-годишен мъж бяха открити в Барнс. Той беше разпознат като Уилям Алгар.
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР