Българин беше арестуван в Италия за убийството на възрастна жена.

...
Българин беше арестуван в Италия за убийството на възрастна жена.
Коментари Харесай

Убитата от българин жена в Милано давала подслон на хора в нужда

Българин беше задържан в Италия за убийството на стара жена. Той е на 22 години, споделя се Дамян Добрев. Абсурдните елементи от това закононарушение го изведоха измежду водещите заглавия в престъпната хроника в Италия.

``
реклама

Българинът е живял в къщата на жертвата - 90-годишната Карла Боси. Тя и нейното семейство са управлявали къща за посетители. Те са давали храна и заслон на хора в потребност, най-вече емигранти, които е трябвало да се интегрират в Италия. Дамян Добрев е един от четиримата, които са се открили при фамилията на Боси, съобщи Нова телевизия.

Във съдбовният ден сънародникът ни е изискал пари от работодателката си, които обаче тя не му дава. Добрев се е ядосал, взел е буркан с мармалад и я е блъснал с него смъртоносно.

Полицията в началото е провела разпити на други трима посетители на къщата, само че е намерила следи от обувки, по които е достигнала до българина. След задържането му той е направил признания, от които станало ясно, че след смъртоносния удар даже е пуснал пералнята, с цел да почисти петната от кръв по облеклата си. Освен това отишъл и на дискотека с пари на убитата.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0... (преди 2 минути) Рейтинг: 8932 | Одобрение: 3772 Електрически стол за такива дебили. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР