Българи, живеещи в САЩ, са се организирали, за да заминат

...
Българи, живеещи в САЩ, са се организирали, за да заминат
Коментари Харесай

Българи са участвали в протестите във Вашингтон, подкрепени от местния бизнес

Българи, живеещи в Съединени американски щати, са се организирали, с цел да заминат за Вашингтон и да вземат участие в митингите на поддръжниците на Доналд Тръмп. Това описа по Нова тв журналистът Евгени Веселинов, притежател на осведомителния уебсайт за българската общественост в Съединени американски щати BulgariCA.

Както е известно финалното гласоподаване за нов президент  в американския Конгрес беше прекратено от взлом на протестиращи, които нахлуха в постройката. Инцидентът докара и до престрелки, има данни за 4 жертви.

Според Веселинов българите, участващи в митингите, са били подкрепени и от представители на локалния бизнес. Те са получавали безвъзмездни артикули от компанията за доставка на хранителни артикули „ Калитко “, благосъстоятелност на български жител.

„ Изборите в Съединени американски щати провокираха необикновено разделяне, включват се  и обиди. Действително това е отражение на протичащото се на изборите. Моето мнение обаче, е че митингите няма да имат траен резултат. Все отново Тръмп направи изявление, с което ги  прикани да се приберат, и всичко свърши. Това са хора, които са привикнали да се преценяват с ръководещите “, разяснява Веселинов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР