Бъкингамският дворец най-вероятно ще остане още дълго време без своята

...
Бъкингамският дворец най-вероятно ще остане още дълго време без своята
Коментари Харесай

Защо кралицата няма да се завърне в Лондон? - slava.bg

Бъкингамският замък най-вероятно ще остане още дълго време без своята кралица.

Елизабет II, която сега е на отмора в Шотландия, няма да се завърне в Лоднон в околните месеци поради продължаващата зараза от ковид. Монархът на Англия нормално се завръща вкъщи при започване на октомври след обичайна си почивка в Шотландия, само че тази година тя ще се откри в замъка Уиндзор.

Именно там кралицата прекара цялото лято, заминавайки при започване на март дружно със сърпуга си принц Филип. Това ще е най-дългият интервал, в който Елизабет не се завръща в Бъкингамския замък откогато е седнала на трона преди 68 години. Според кралски източник, всички от фамилията желаят да се открият още веднъж в Лондон, само че към този момент тази алтернатива не е допустима.

По-рано през лятото стана ясно, че всички обществени изяви на кралицата са отсрочени поради ковид. Тя обаче съумя да взе участие в присъждането на рицарство на героя капитан Том Мур, който стана прочут със своята благотворителна активност по време на пандемията. Събитието се случи на 17 юли в градината на замъка Уиндзор.

Юлската демонстрация на Елизабет по какъв начин събитията са се трансформирали вечно, а вътрешни лица от двореца към момента не са сигурни по какъв начин здравната обстановка ще се отрази на публичните задължения на кралицата през идващите месеци. След като се откри в Уиндзор, тя ще би трябвало да пътува 48 км. до Лондон за всякави професионални отговорности, които изискват нейното наличие.

В момента се вършат проекти по какъв начин тя и другите членове на кралската фамилия могат умерено да участват на годишните събития, отдадени на Деня на възпоменание през ноември. Монархът на Англия ръководи своите организации благодарение на дребен брой чиновници, които са се открили за трайно в замъка Уиндзор.

Всички те сега са в Шотландия дружно с кралицата и най-вероятно ще я съпровождат и в Сандрингам, където тя ще замине за коледната си почивка. Очаква се принц Уилям, Кейт Мидълтън, прицн Чарлз и Камила да се завърнат в Лондон през следващит еседмици, с цел да стартират своите професионални задължения.

Уилям, Кейт и трите им деца най-вероятно ще посетят шотландското имение на кралицата в идващите няколко дни, преди принц Джордж и принцеса Шарлот да стартират учебно заведение през септември.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР