Бъдете крайно разумни и избягвайте всички конфликти, пазете здравето си,

...
Бъдете крайно разумни и избягвайте всички конфликти, пазете здравето си,
Коментари Харесай

Знамение от Бог ли е Слънчевото затъмнение? Астролог предупреждава за мощно земетресение

Бъдете извънредно рационални и избягвайте всички спорове, пазете здравето си, поучава Филип Филипов

Предстои мощно затъмнение, което е предсказание от Бог за цялото човечество. Това разяснява във Facebook известният астролог от Варна Филип Филипов. 

Преди седмица той разгласява в обществената мрежа видеоклип, в което споделя, че през месец април не се случва единствено Слънчево затъмнение - осъществят се общо 4 затъмнения за 3 дни, като е налице и комета и няколко супер съответствува. Заедно с това на международен проект протичат значими събития, посочи физикът, който предсказа терористичния акт на бургаското летище и земетресението в Перник месеци преди тези събития да станат факт.

„ Три от четирите затъмнения към този момент се случихa и доста хора усетиха съществени и крайни страсти, проблематични здравословни процеси и комплицирани събития в живота им. На 8.04 (б.а. днес) ще протече прекомерно мощно Слънчево затъмнение, което може да провокира огромни трусове в околните две седмици най-много в Северна и в Южна Америка “, написа Филипов.  

 

„ Във видеото съм дал обстоен разбор на това кои области от Земята са изключително наранени и подробни тълкувания на 4-те затъмнения. Можете да ревизирате по какъв начин ви влия Слънчевото затъмнение посредством бутона за инспекция на линка: “, прибавя той.

Той предлага на своите другари в обществените мрежи тъкмо в 21:20 българско време да се помолят за отбрана на себе си, на околните си, на България, на прилежащите страни, на цялото човечество и на Земя.

„ Налице е огромно скупчване на сила. Вече стартира интервала на затъмненията и Луната скри Сатурн и Нептун за избрани територии на Земята. Това обаче се съчета с спомагателна комплицирана сила от с напрежение отношение от 5 планети и това може да повлияе на хората в отрицателна посока. Съвпадът на Марс и Сатурн е заздравен от Луната и става все по-точен в околните дни “, написа през вчерашния ден във Facebook астрологът. 

„ Бъдете извънредно рационални и избягвайте всички спорове, пазете здравето си! Не се учудвайте, че изпъкват някакви кармични процеси, отводи, спорове или илюзии. Решението е в контрола на страстите и рационалните мисли, слова и дейности “, предизвестява той.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР