Бъдещият татко Иво Аръков е готов за срещата с първото

...
Бъдещият татко Иво Аръков е готов за срещата с първото
Коментари Харесай

Копие на Джизъса: Иво Аръков трака с нови зъби за 20 бона

Бъдещият баща Иво Аръков е подготвен за срещата с първото си дете, което ще посрещне с огромна усмивка и нови зъби. Актьорът се изфука с ослепително чене, само че вместо похвали, отнесе сериозна рецензия.
 

Половинката на мачото е в 9-тия месец от своята бременност и се чака да роди всеки миг. Младата Габриела ще подари Младен от „ Съни бийч “ с първа рожба. Двамата с неспокойствие чакат появяването на новия член на фамилията, като Иво е решил да влага в усмивката си. Той е подменил здравите си зъби с по този начин модерните фасети, като се е охарчил с към 20 000 лв. за новото си чене.

Аръков се похвали с усмивката си на Великден, като първи го поздрави фолкаджията Галин, който се влюби във фасетите му. „ Най-добрият метод да напреднете е като започнете “ – написа някогашният на Мика Стоичкова под фрагмента.

„ Брутални зъби. Добре пристигнал в клуба “ – похвали го фолк артистът Галин и постави емотикона на влюбено дребосъче, като че ли Иво е отишъл в групата на противоположните. А бъдещият баща очевидно е удовлетворен и горделив от възобновената си усмивка, като не пропусна да отговори на всеки отрицателен коментар, само че не изтри рецензията към новата си усмивка.

„ Можеш ли да люпиш семки към този момент или мъчно става? “ – написа почитател на звездата във Facebook, а той му отвръща афектиран: „ Жалка е картинката, в случай че това е всичко,
което те вълнува от моя живот и моето творчество! “.

„ Защо се скапват хубавите естествени зъбки, не разбирам “ – пита се друга фенка, а Иво й отвръща, че „ хората мъчно привикват с хубавото! “.

Младен от „ Съни бийч “ към този момент се снабди и с нов прякор - Благо Джизъса 2. Фасетите на Аръков в действителност стоят като откраднати от Благой Георгиев, който първи си направи такава усмивка, която сега е шлагер. В последните години даже и известни персони със здрави и хубави зъби си ги подменят с изкуствени. При много от тях резултатът не е успешен и наподобяват като коня Росинант.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР