Бъдещият член на залата на славата на UFC, Даниел Кормие

...
Бъдещият член на залата на славата на UFC, Даниел Кормие
Коментари Харесай

Даниел Кормие: Нямам интерес да се бия за нещо различно от титли, но не виждам шанс

Бъдещият член на залата на славата на UFC, Даниел Кормие постави завършек на своята кариера. 41-годишният американец се изправи против Стипе Миочич в трета борба за купата в тежка категория.

Двамата си спретнаха здрав конфликт във Вегас, където Миочич съумя да отбрани купата с решение. Така за първи път в своята кариера " DC " навлезе в серия от 2 следващи загуби и не съумя да се отдръпна със злато.

Само преди 2 години Кормие държеше купата при тежките, както и тази в полутежка категория. Даниел съумя да запише връх 22-3-1 в ММА и единствено един път загуби с привършване. Той съумя да завърши 15 от противниците си и премери сили с едни от най-хубавите в света. След борбата си Кормие показа следното пред Джо Роугън:

" Нямам интерес да се удрям за нещо друго от трофеи, само че не виждам късмет за купа в бъдеще и това ще бъде всичко от мен. Имах дълга кариера и беше ужасно. Бих се за купата в тежка категория и беше една добра борба. Тъжно е, че слагаме завършек на тази трилогия. Аз претърпях доста в предишното, ще преживея и това. "
View this post on Instagram

A post shared by (@deathclutchmma) on Aug 16, 2020 at 7:01am PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР