Бъдещето на юношата на ЦСКА - София Мартин Смоленски не

...
Бъдещето на юношата на ЦСКА - София Мартин Смоленски не
Коментари Харесай

ЦСКА - София няма да предложи нов договор на Смоленски

Бъдещето на юношата на ЦСКА - София Мартин Смоленски не е обвързвано с " Българска войска ". В момента офанзивният футболист се подвизава чартърен в Пирин (Благоевград), а договорът му с " алените " изтича през лятото. От Борисовата градина нямат желание да му насочат предложение за нов договор, което значи, че след края на сезона 20-годишният юношески национал ще бъде свободен сътрудник.

Футболистът към този момент има няколко варианти за бъдещето си. Интерес към него демонстрира задграничен отбор, както и Славия и още един тим от първата шестица на родния шампионат.
 Официално: ЦСКА - София посреща Черно море в Пазарджик Официално: ЦСКА - София посреща Черно море в Пазарджик
Между 2019-а и 2021-ва година младокът има общо 13 участия с алената фланелка, а по-късно поредно бе отдаван чартърен на втородивизионните Литекс и Миньор (Перник), както и на Пирин при започване на този сезон. Той е главен състезател в селекцията на Христо Янев, като до момента през акцията записа 25 мача, в които се е отчел с 3 асистенции и 2 попадения - против Спартак (Варна) (3:1) и Левски (1:1).

" Тема спорт "

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР