Бъдещето на Лионел Меси продължава да бъде обвито в мистерия.

...
Бъдещето на Лионел Меси продължава да бъде обвито в мистерия.
Коментари Харесай

В Испания: Ал Хилал предлага 220 милиона на Меси

Бъдещето на Лионел Меси продължава да бъде обгърнато в тайнственост. Аржентинецът не бърза да възобнови контракта си с Пари Сен Жермен и все по-усилено се приказва, че е подготвен за ново предизвикателство.

В Испания и Португалия интензивно тръбят, че Меси ще отиде при Кристино Роналдо в Саудитска Арабия. Кандидат за подписа на Лео е Ал-Хилал, който обаче не може да прави прехвърляния до лятото. Сега Marca написа, че клубът обаче е подготвен да даде 2020 милиона евро на Меси единствено за един сезон. Бащата на футболиста – Хорхе, бе сниман на летището в Саудитска Арабия, а съгласно мнозина това е доказателство за почналите договаряния.

رئيس أكاديمية مهد الرياضية الأستاذ عبدالله حماد وأحد المقربين من سمو الأمير عبدالعزيز الفيصل يلتقي والد الاسطورة ميسي والذي يعتبر وكيل أعمال ابنه داخل الأراضي السعودية..
— أحمد العجلان (@ahmad2man)
Наскоро спортният министър на арабската страна призна, че фантазията на всички в Кралството е да съберат Меси и Роналдо, а това става все по-възможен сюжет. За разлика от Кристиано, който подписа за две години и половина, Лео може да играе в Ал-Хилал единствено един сезон. След това аржентинецът има желание да приключи кариерата си или в родния Нюелс Олд Бойс в Аржентина или в Интер Маями, където има огромен парцел. Съществува и вид да се завърне в Барселона, само че там обстановката е малко по-сложна.

Иначе Саудитска Арабия желае да укрепи кандидатурата си за хазаин на Мондиал 2030 като употребява и Меси, и Роналдо.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР