Бъдещето на Лионел Меси остава несигурно, тъй като той се

...
Бъдещето на Лионел Меси остава несигурно, тъй като той се
Коментари Харесай

Гаспар: Ние обичаме Меси, а в ПСЖ го освиркват

Бъдещето на Лионел Меси остава нестабилно, защото той се насочва към последните няколко месеца от сегашния си контракт с ПСЖ. Носителят на Световната купа беше освиркван от почитателите на парижани преди провалянето на тима от Лион и му беше казано да се върне в Барселона от Жоан Гаспар, индивидът, който беше президент на клуба в интервала 2000-2003 година. " Ако той реши въз основа на стопански аргументи, той сигурно ще има по-добри предложения, само че в случай че го направи със сърцето си, няма място в света, което да го желае толкоз доста, колкото Барселона ", сподели Жоан Гаспар пред Marca.

" Това е следващата проява на хората. В Париж го освиркват. Тук го обичаме. Идеята е, че той може да приключи кариерата си тук и да остане в клуба за цялостен живот. Това няма нищо общо с парите. Клубът не е в най-хубавия си миг, само че в този момент той има доста благоприятни условия ", добави той.

Барселона към този момент удостовери, че е в контакт с Меси по отношение на вероятно завръщане, макар че не е ясно дали каталунците ще съумеят да сключат договорка. В момента клубът договаря със спонсори, с цел да дефинира дали може да финансира завръщането на 35-годишния футболист.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР