Бъдещето на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед остава несигурно, като

...
Бъдещето на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед остава несигурно, като
Коментари Харесай

Бъдещето на Роналдо остава несигурно - ПСЖ, Байерн и Рома се ослушват

Бъдещето на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед остава нестабилно, като три от най-големите европейски клубове са подготвени да го приютят, в случай че той напусне „ Олд Трафорд “. „ Sun “ твърди, че става дума за Пари Сен Жермен, Байерн Мюнхен и Рома, който пък е воден от някогашния треньор на португалеца в Реал Мадрид Жозе Моуриньо.

Наскоро в Англия разкриха по какъв начин 37-годишният Роналдо се е надявал да постави завършек на кариерата си в Юнайтед, откакто се причисли още веднъж към клуба предишното лято. Но неговият сътрудник Жорже Мендеш е провел диалози с новия изпълнителен шеф на „ Олд Трафорд “ Ричард Арнолд поради опасенията му от неприятната форма на тима.

„ Червените дяволи “ бяха изхвърлени от ФА Къп след домакинска загуба от Мидълзбро след дузпи и са в люта борба за четвъртото място във Висшата лига след разочароващите равенства с Бърнли и Саутхемптън.

Бившият състезател на Реал Мадрид постави завършек на най-дългата си гола суша от повече от десетилетие, откакто означи първото попадение при снощната победа с 2:0 над Брайтън. Смята се, че Роналдо ще да остане в клуба, единствено в случай че Юнайтед се класира за Шампионската лига през идващия сезон.

Cristiano Ronaldo could quit Man Utd over shock slump with Mauricio Pochetino's PSG one of the clubs targeting forward
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Той също по този начин има терзания по отношение на отношението на някои от съотборниците му на фона на последните им резултати. Източник непосредствен до клуба декларирал пред „ Sun “ следното:

„ Роналдо в действителност е раздран по отношение на бъдещето си. Той не би желал нищо повече от това да печели титли в Юнайтед, само че сега наподобява, че това ще бъде същинска битка. Той не желае да прекара последните няколко години от звездната си кариера в средата на класирането. Някои огромни клубове наблюдават обстановката и към този момент са дали индикации за интереса си “.

Трансфер в Пари Сен Жермен се счита, като най-вероятния вид, в случай че Килиан Мбапе се насочи към Реал Мадрид през лятото. Това също би го направило съотборник с някогашния му противник в Барселона Лионел Меси, нещо, за което почитателите мечтаят от години.

Байерн също обаче се ослушва за португалеца, до момента в който Моуриньо би желал да се събере още веднъж с Роналдо, само че в Рома.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР