Бъдещето на футболния клуб “Левски продължава да бъде под въпрос,

...
Бъдещето на футболния клуб “Левски продължава да бъде под въпрос,
Коментари Харесай

Обвинения в рекет, зависимост, скандали: войната за акциите на “Левски”

Бъдещето на футболния клуб “Левски ” продължава да бъде под въпрос, а на фона на слабите резултати на отбора в последно време - единствено една победа в седем мача, разделянето в “синята общественост ” е на всички равнища.

Организираните почитатели на тима от дълго време не гледат мачовете дружно - едни са в Сектор “Б ” на Герена, а други - в Сектор “А ”. Една група от последователите поддържа сегашния мажоритарен притежател Наско Сираков, други са напълно срещу него, а трети изцяло са се отдръпнали от вътрешните борби.

В същото време “Левски ” продължава да има големи задължения към Национална агенция за приходите, треньорският стол на Николай Костов се клати и няма задоволително футболисти в тима.

Кой желае да получи акциите от мажоритарния притежател Наско Сираков?

Първо би трябвало да стартираме с разяснение кои са така наречен “организирани почитатели ”. Това са Националният клуб на последователите (НКП), " Ултрас Левски ” и сдружението " Левски на левскарите ”.

" Ултрас Левски " е обединяване от две фракции, които напуснаха Сектор “Б ” на стадиона - " Южна дивизия " и " Синя хунта ”. Те гледат мачовете на обичания си тим от Сектор “А. ” В спор са с най-влиятелната група в Сектор “Б ” - " София Запад ", която образува огромна част от Националния клуб на последователите.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР