Бъдещето на Единсон Кавани остава загадка. Той почти не се

...
Бъдещето на Единсон Кавани остава загадка. Той почти не се
Коментари Харесай

Коринтианс може да обърка плановете на Барселона за Кавани

Бъдещето на Единсон Кавани остава мистерия. Той съвсем не се радва на доста благоприятни условия в Манчестър Юнайтед, даже и след идването на краткотрайния управител Ралф Рангник и наподобява евентуално той да продължи кариерата си на друго място след януари.

Барселона е един от огромните любимци за неговия автограф, макар че не е ясно дали ще могат да си го разрешат, откакто приключат интервенцията по прехвърлянето на Феран Торес от Манчестър Сити. Сега наподобява, че има различен клуб, който е подготвен освен да отговори на предлагането на Барса, само че и да даже да го задмине - Коринтианс.

Първоначално изглеждаше, че Кавани ще остане в Европа. Барселона би било идеалното място за уругваеца, само че има единствено една спънка - неговата заплата.

Коринтианс, съгласно „ Globoesporte “, има мощното предпочитание да го притегли. Братът на играча настоя, че те ще стартират договаряния от 1 януари. Договорът на Кавани изтича през юни, само че е евентуално той да не изкара на „ Олд Трафорд “ до края на договора. Смята се, че Юнайтед няма да застане на пътя му, в случай че Кавани си откри нов клуб.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР