Бъдещата съпруга на милионерския наследник Християн Гущеров – Светлана Василева

...
Бъдещата съпруга на милионерския наследник Християн Гущеров – Светлана Василева
Коментари Харесай

Годежът с Гущеров е трети за Светлана

Бъдещата брачна половинка на милионерския правоприемник Християн Гущеров – Светлана Василева - Гонзовица, може да се похвали с богат лист от футболисти и други мъже, които са минали през леглото й през годините, сочи инспекция.

Мис Плеймейт 2009, която прилъгва балъци в леглото си, както направи и с последния господин - Хриси, съумя да си издейства от него даже предложение за брак и женитба, написа вестник „ България през днешния ден “. Понеже тя самата не свети с необикновен мисловен потенциал, постоянно е споделяла пред медиите пикантерии към персоналния си живот. Именно поради това може умерено всеки един човек да наблюдава бройките й. В нейно изявление от 2010 година Светлето, както я назовават приятелите й, или Гонзовица – както е известна в медийното пространство, искрено споделя за половите си прекарвания с родни известни футболисти. Това се случва пред микрофона на Мария Календерска, а клипът последната седмица закупи още веднъж новост.

От интимния диалог сред двете дами излиза наяве следното: „ Най-много одобрявам Ивелин Попов. Излизаме, виждаме се. Невероятен е! Трябва да отбележа обаче, че за мен футболистите стават единствено за секс, нищо че са ми уязвимост. Сериозна връзка с футболист не бих имала никога. Преди харесвах и Дарко Тасевски, само че откакто го опознах, не мога да кажа същото. Всички към този момент знаят, че съм спала с него, за никого не е загадка, само че не го одобрявам като човек “, споделя Светлана през 2010-а и прецизира, че по това време е сгодена за 32-годишен мъж, само че нещата по-скоро отивали към разлъка, а не към женитба.

Тя разкрива елементи и за връзките си с нападателя Мартин Камбуров, както и не отхвърля хвалбите на Благой Георгиев и Валери Божинов, че те също са имали шанса да я употребят и захвърлят.

Същинската си популярност Светлето, която няма ни един ден трудов стаж и която самата тя не знае с какво тъкмо е известна, с изключение на с това, че известни мъже са си облекчили потребностите с нея, получава с Георги Иванов - Гонзо. „ Имала съм връзка с Гонзо. Той е доста добър човек, само че сме малко разнообразни като характери. Аз съм по-емоционална, а той по-уравновесен. Затова нещата не се получиха “, признава Гонзовица през 2011 година, оповестява „ България през днешния ден “.

„ Обичам да приказвам за секс “, отсича тя, когато признава и за връзките си с Киро Скалата. „ Връзка сериозна не сме имали, единствено секс! “, отсича русокоската и акцентира, че точно той е първият човек, който й е дал кураж да се снима гола.

През 2016-а Василева още веднъж се похвали с годеж, само че след това описа във „ ВИП Брадър “, че той не се е осъществил поради импровизиран аборт.

Това значи, че годежът й с Гущеров е нещо, което й се случва за трети път. След като е предходна цялостен футболен тим, в този момент Светлето отсича, че най-сетне била намерила същинската и огромна обич и най-сетне ще стигне до женитба. Тя ще се омъжи за Християн след 3 месеца, само че без поддръжката на татко му, който явно не я желае за снаха. Това призна индиректно и самата Гонзовица, като разкри, че и до ден сегашен Добромир Гущеров не е поискал да се запознае с нея.

Източник: hotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР