Баба Яга няколко месеца ни радваше с доста щури и

...
Баба Яга няколко месеца ни радваше с доста щури и
Коментари Харесай

Боби Турбото след победата: Имах доста големи проблеми, за които хората не знаят

Баба Яга няколко месеца ни радваше с много щури и радостни представяния в " Маскираният артист ". Някои от журито разпознаха, че зад маската се крие Борислав Захариев, прочут и като Боби Турбото. Макар по-късно да смениха догатките си, най-после освен, че се оказа Боби, само че той завоюва втори сезон на занимателното шоу. 

Казва, че тези няколко месеца са били същинско благополучие, само че и предизвикателство за него. " Шоуто се пази в извънредно огромна загадка. Постоянно вървиш с шлемове, непрекъснато те пазят, грижат се за теб. Много съм благополучен, че съумях да я запазя до последно ".

Родителите му обаче са го разпознали още на втория лайф, макар че отричал до последно. " Яна Маринова загатна името ми за първи път в шоуто, само че тя пристигна съмнително готова. Азис се хвана за нейното съмнение, само че се веселя, че на края още веднъж съумях да заблудя целия панел. Защото всички внезапно се насочиха към Саното. ", показа пред " Здравей, България " Боби.

Виж още:

Споделя, че обича хората да са изобретателни и сами да измислят своето театрално държание. " Единственото мъчно нещо беше гледането пред костюма на Баба Яга. Имах много огромни проблеми, за които хората на знаят. По време на подготовките скочих от сцената, само че бях с обувки с ток. Набих свиреп петата си и един месец куцах ", споделя щурият Боби.

" На песента Speed, тъкмо когато се качих горе при панела, безусловно слязох на ръце по парапета, тъй като не можех да стъпвам. Плюс това голям проблем за всички участници е по какъв начин се вижда през маските. Когато очите се изпотят, нищо не се вижда. Но имах шанс, тъй като моят костюм е много свободен и ми даваше право на придвижване – към този момент ми липсва. Ако ми се беше паднал различен, сигурно нямаше да се оправя толкоз добре ", споделя още той.

Виж още:

Казва, че макар всички неприятности, пред които сме е изправено човечеството, би трябвало да продължим напред и да се смее повече, ето за какво е и взел участие в " Маскираният артист ". Боби споделя, че в своя театър в Сатиричния спектакъл споделя тъкмо за това. " От дребен съм доста отзивчив и умея да развличам хората ". Благодарен е, че всичко се стекло по този начин в живота му, само че най-много на Иван от " Сблъсък ", тъй като той го е насочил към това професионално развиване.

" Още бяхме деца, когато ходихме на детски ски лагери и още тогава той ми сподели – ти би трябвало да станеш артист. Имах хубаво детство, уповавам се да имам и хубави старини ", показа още артистът.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/bobiturbotoofficial/, https://www.facebook.com/maskiraniatpevec, https://www.facebook.com/OfficialBobbyTurboto 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР