Баба Ванга не присъства телом в нашия свят, но намира

...
Баба Ванга не присъства телом в нашия свят, но намира
Коментари Харесай

Духът на Баба Ванга се върна в къщата й, сякаш някой шепне...

Баба Ванга не участва телом в нашия свят, само че намира метод да окаже поддръжка на нуждаещите се. С отминаването на 11 август – датата, на която пророчицата умира, зачестяват мистериозните феномени в нейната къща. В стаята на петричката гадателка като че ли някой шепне, а леглото й вибрира, когато някой кахърен клиент насочи вик за помощ към духа й, споделят очевидци, представени от petel.bg.
Много хора са забелязали, че в къщата на пророчицата като че ли работи тайнствена необяснима мощ, която нараства през август. Известният публицист Румен Леонидов споделя, че преди време посетил къщата на Ванга и когато се изправил пред леглото й да се помоли, то се разтресло. Писателят станал несъзнателен очевидец на този феномен, за който няма друго пояснение, като се изключи че духът на Ванга бди над хората. И това не се случва за първи път.

През 2013 година през нощта против Архангеловден очевидци описват по какъв начин Рупите били залети от невероятна светлина, която огряла цялата околност. Петричани считат, че духът на Баба Ванга се е появил да посети родното място на пророчицата и да подсети на хората, че тя не ги е изоставила и бди над тях.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР