Баба от Япония стана геймър и се прочу в мрежата

...
Баба от Япония стана геймър и се прочу в мрежата
Коментари Харесай

89-годишна баба-блогър разбива младите геймъри

Баба от Япония стана геймър и се прочу в мрежата заради обстоятелството, че макар 89-годишната си възраст, тя може да дава коефициенти на други играчи. Това написа Mashable.

Мори Хамако почнала да играе преди съвсем 40 години. През 1981 година тя направила първите си стъпки в играта Cassette Vision, след което минала към Nintendo, известна също в Япония като Famicon. В края на 80-те тя почнала да играе на компютър и през 90-те минала към Playstation.

В момента Хамако играе най-вече на компютър. Според кореспонденти тя играе толкоз добре, че може да изпревари други опитни геймъри. Блогърката търси информация за игрите, които се създават, и прави бележки в процеса на играта.

Бабата минала през F1 Race, The Legend of Zelda, Dragon Quest, Ec Holy Holy Sword Necromancer, Resident Evil, Call of Duty и други игри, а през 2014 година стартирала YouTube канал. Хамако изясни, че е станала блогър, тъй като желае да показа насладата от играта с други. В момента съвсем 100 хиляди консуматори са абонирани за нейния канал.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР