Баба му и дядо му са много добри хора, а

...
Баба му и дядо му са много добри хора, а
Коментари Харесай

Цалапица настръхна срещу убиеца: Как е възможно да е толкова жесток?

Баба му и дядо му са доста положителни хора, а той на кого се метнал по този начин грубо да убива?

Това разясняват хората в пловдивското село Цалапица, откакто прокуратурата и полицията назоваха буквите на Р. Б., апетитен за екзекутор на 24-годишния Димитър Малинов, предава „ 24 часа “.
Младият мъж беше открит мъртъв след жесток побой в покрайнините на селото през вчерашния ден.

30-годишният Рангел Бизюрев е притеглен задочно като обвинен, защото още на 24-и е избягал в чужбина през аерогара София.

Хората се опасяват намерено да приказват за него, а по-рано от прокуратурата обясниха, че имал престъпни прояви обратно в годините. Местните го разказват като избухлив и експлозивен. Магазинерка описа, че вдигал кавги.

„ Майка му и татко му са разведени, той живее при татко си. Баба му Димитрия и дядо му Рангел, на който е кръстен, са работливи хора, на никого неприятно не са създали. А той на кого се е метнал “, недоумява жена, представяйки се като вуйна Данче.

Повечето хора в село заобикалят да приказват за Рангел. „ Не го познаваме “, дават отговор млади и остарели. Твърдят, че познавали повече убитият Митков, въпреки и незадълбочено, тъй като живеел при татко си в Стамболийски и отвреме в точния момент идвал в Цалапица при майка си Атанаска. Описват го като добродушно момче. Макари и на 24 години, бил незает. Някои се съмняват във версията, че е погубен поради пари.

„ По-скоро е келешлък “, споделя възрастен мъж. Други пък се съмняват, че в жестокото закононарушение може да има и други забъркани, въпреки от прокуратурата категорично да показаха, че на този стадий се касае единствено за един причинител.

В селото се популяризират разнообразни версии. Илия Иванов да вземем за пример чул, че Димитър бил причакан пред дома на майка му.

„ Очакваме европейските служби да го издирят, задържат и да ни го предадат “, сподели по-рано шефката на окръжната прокуратура в Пловдив Ваня Христева.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР