Б ионсе стана изпълнителката с най-много награди „Грами” в историята,

...
Б ионсе стана изпълнителката с най-много награди „Грами” в историята,
Коментари Харесай

Бионсе стана изпълнителката с най-много награди „Грами”

Б ионсе стана изпълнителката с най-вече награди „ Грами” в историята, откакто в неделя вечер изпревари Алисън Краус, която държеше върха до момента, заяви Асошиейтед прес.

На 63-ото издание на годишните награди на американската звукозаписна академия Бионсе получи цели три „ грамофончета” , с които към този момент има 28. Тя завоюва в категориите за най-хубаво ар енд би осъществяване за „ Black Parade”, за най-хубаво музикално видео за „ Brown Skin Girl” (в което е с деветгодишната си щерка Блу Айви) и за най-хубава рап ария за „ Savage” (заедно с Меган дъ Стелиън).

Тейлър Суифт сграбчи наградата за албум на годината в неделя, заяви Ройтерс. Поп суперзвездата беше наградена за албума си „ Folklore”. 31-годишната Суифт стана първата изпълнителка, която взима премията за албум на годината за трети път.

Наградата за запис на годината отиде у Били Айлиш за „ Everything I Wanted”.

Американската певица H.E.R. (Хър) получи „ Грами” в категорията ария на годината. 23-годишната изпълнителка взе премията за песента си „ I Can't Breathe”, написана в отговор на митингите „ Черните животи имат значение” в Съединени американски щати предишното лято.

Наградата „ Грами” за най-хубав млад реализатор получи рапърката Меган дъ Стелиън , оповестиха международните организации. 26-годишната изпълнителка от Тексас беше наградена и за рап осъществяване за парчето „ Savage” с присъединяване на Бионсе.

Церемонията по връчването на годишните музикални награди „ Грами” на американската звукозаписна академия стартира без обичайния „ червен килим” поради рестриктивните мерки, наложени заради пандемията от ковид. Хибридната гала включваше както осъществявания онлайн, по този начин и авансово записани, и се организира без нормалното многолюдно наличие на реализатори и представители на звукозаписната промишленост.

Още преди началото станаха известни някои от носителите на премиите тази година. Предварителните призове бяха оповестени онлайн.

Въпреки упованията на мнозина южнокорейската момчешка групировка Би Ти Ес не съумя да стане първата кей-поп група с „ Грами” . Те отстъпиха пред Лейди Гага и Ариана Гранде, които получават наградата в категорията за най-хубаво осъществяване на поп дуо или група за сингъла си „ Rain on Me”.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай В автосервиза: - Искам да се оплача и да приказвам с шефа ви! - Сега тъкмо не може! - Как по този начин, за какво да не може?… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНачалото е седем седмици преди ВеликденШвейцарската банка UBS планува, че Tesla ще има съперник за върха по продажби на електрически автомобили.Компанията беше упрекната във връзки с китайските военниСъс специфична изненада шоуто съумя да сдобри Филип Киркоров и дует " Ритон " Израелските учени позволили, че е допустимо приемът на ниски дози аспирин да има удобен ефектВ последните седмици и в Амстердам имаше няколко по-малки демонстрацииНа фона на опасения от трета коронавирусна вълна репутацията на ХДС пострадаИлиян с нищо не може да потвърди, че майка му е починалаСтартираме летния сезон под мото „ България – безвредна дестинация за лято 2021 ”На тези, които са си поставили първата доза от имунизацията, ще им пристигна редът за втората до към 10 седмициЕдни от най-великолепни принцове и принцеси, които също така, че са интелигентни, са талантливиТочно и ясно сме подали информацията, която беше изискана от насНай-тежкото затруднение на ковид при децата е мултисистемният инфекциозен синдромЖената е прекарала няколко дни със признаци на ковид-19 у домаЕто кои са теСчитам, че съразмерно разделяне на имунизациите на глава на популацията е най-справедливият метод, разяснява премиерътОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР