Б ългарката Мария Бакалова не получи наградата на Гилдията на

...
Б ългарката Мария Бакалова не получи наградата на Гилдията на
Коментари Харесай

Мария Бакалова не получи наградата на Гилдията на актьорите

Б ългарката Мария Бакалова не получи премията на Гилдията на актьорите за най-хубава актриса в поддържаща роля във филм за осъществяването си в "Борат 2 ". Отличието на професионалната организация отиде при южнокорейката Юн Ю-джун за превъплъщението й във кино лентата "Минари ", съобщи Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

"Много съм удовлетворена и щастлива ", сподели 73-годишната Юн, влезнала в облика на свадлива баба.

При мъжете, с наградата за артист в поддържаща роля във филм бе почетен британецът Даниел Калуя за кино лентата "Юда и черният избавител ".

Водещата премия за най-хубав актьорски състав във филм отиде при "Процесът против Чикаго 7 ".

Отличието за най-хубав артист във филм получи посмъртно Чадуик Боузман за "Ма Рейни: Майката на блуса ", а това за най-хубава актриса - Вайола Дейвис за същия филм. Боузман, звездата от кино лентата "Черната пантера ", умря на 43 години от рак на дебелото черво през август.

Наградата за най-хубав актьорски състав в ефирен трагичен сериал отиде при "Короната ".

С наградата за най-хубав актьорски състав в ефирен комедиен сериал бе почетен "Шитс Крийк ".

Наградите на Гилдията на актьорите са считани за стабилен знак за триумф при "Оскар "-ите , защото членовете на организацията са най-голямата група в Академията за кинематографично изкуство и просвета.

Мария Бакалова е номинирана за най-хубава актриса в поддържаща роля и за "Оскар ". Тази година церемонията по разпределяне на най-престижните кино награди ще се състои на 25 април.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай Млад публицист и жена му са поканени на банкет. Тя е предмет на всеобщо внимание, мъжете непрестанно я канят на танц. - Тя е очарователна… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЧастичното разхлабване на ограниченията стартира от 1 априлСлед среднощ се стигна до напрежениеПри над 90% изпълнена извадка от паралелни преброявания втора политическа мощ е " ИТН " В зала " Арена Армеец " се чака да дойдат над 3300 членове на секционни комисииВ момента е една радостна обстановка, в която всички се поздравяват като спечелили, сподели Любен Дилов - синБългария доста изостава във връзка с имунизирането " Ние от четири години приказваме за нуждата от нормалност в политиката и за възобновяване на демокрацията ", акцентира водачът на ДПСАко се стигне до нов избор - нов избор, сподели заместник-председателят на " ИТН " Тошко ЙордановВодачът на камиона е с фрактура, откаран е за обзор в Спешна помощСвиленски: Ние правим цялостно редом броене във всички секцииСпоред водачът на " Демократична България " новият парламент би трябвало да мине няколко теста - преди всичко да покаже годността си и да гласоподава против ново ръководство на Бойко БорисовСпоред политолозите Бойко Борисов евентуално ще направи крачка настрана, с цел да влезе в ролята на обединителКакво още съобщи в първи коментар на изборните резултати Мая Манолова, съпредседател на коалиция " Изправи се! Мутри вън! " Лидерът на партията не изключи и провеждането на нови избориЕто кой влиза в идващия парламент  Ангел Русев завоюва европейската </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР