Б. А. П. А. с гордост иска да съобщи, че

...
Б. А. П. А. с гордост иска да съобщи, че
Коментари Харесай

За спасен човешки живот! Полицаят от Дупница Асен Димитров с ново престижно отличие в САЩ

„ Б. А. П. А. с горделивост желае да заяви, че шериф Асен Димитров отново бе награден с най-високата премия в нашата специалност – премията за „ Спасяване на човешки живот “.

Шериф Димитров избавя човешки живот за повторно през миналата една година! Наградата и медала му бяха връчени от основния шериф на окръг Сарасота (щата Флорида) Кърт Хофман ”, пишат на Facebook страницата си от Българо-американската полицейска асоциация (B. A. P. A.). Асен Димитров е от Дупница. След като приключва ученето си с бакалавърска степен от Техническия университет в София, става служител на реда в родния си град. Там работи 11 години, първо като патрулиращ служител на реда, а след това като следовател в отдел „ Криминална полиция “.

Когато се мести в Съединените щати, желае да продължи кариерата си в работа на обществото и през 2011 година се причислява към шерифския офис на окръг Сарасота. През 2021 сънародникът ни взе участие в раздаването на стипендии на Българо-американската полицейска асоциация на деца и студенти във Флорида с български генезис.

През свободното си време шериф Асен Димитров обича да е със фамилията си и приятелите си. Харесва лов на риба, фитнес и европейски футбол.

Първата си премия за „ Спасяване на човешки живот “ шерифът от Дупница получи през месец март предходната година от шефа на шерифите в окръг Сарасота Кърт Хофман.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР