азлични емоции предизвика завръщането на двамата капитани обратно в племето

...
азлични емоции предизвика завръщането на двамата капитани обратно в племето
Коментари Харесай

Жътварите изпратиха Ваня на елиминация в „Игри на волята: България”

азлични страсти провокира завръщането на двамата капитани назад в племето след конфликта на капитаните, в която Борислав се наложи над Тодор и завоюва за Рибарите преимущество на Номинационната борба. В нея те се срещнаха с колелото на гибелта.

Войните от двете племена влязоха в седем дуела един против един върху колелото – три от пет рунда бяха нужни на всеки, с цел да завоюва точка за тима си. Рибарите поведоха с едно на нула още преди играта да е почнала благодарение на преимуществото извоювано от Борислав.



Първи в конфликт се изправиха Владислав и Лазаринов. Рундът беше оспорван, само че точката отиде при Рибарите. Милен не съумя да смъкна нито един път в пясъка Любомир и това дефинира изхода. Битката вървеше точка за точка, а Ваня и Екатерина бяха първите две дами, които се качиха на колелото. Жътварите съумяха да изравнят, само че в идващия конфликт сред Йоанна и Джералдин, студентката в Йейл върна водачеството на сините.



Основната част на борбата приключи при еднакъв резултат, а племената гласоподаваха доверие на Йоанна и Ваня за решителния осми конфликт. Каскадьорката имаше мощна мотивация да избави племето си от Номинационен съвет, само че дребната сестра на Екатерина се оправи доста по-добре с салдото и три поредни рухвания на Ваня донесоха успеха на Рибарите.



Край лагерния огън Жътварите направиха анализ на представянето си в борбата. Стратегията на едни и персоналните съображения на други дефинираха с пет гласа на елиминация да отиде Ваня.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР