Азис стана татко за втори път! Тази новина обикаля светските

...
Азис стана татко за втори път! Тази новина обикаля светските
Коментари Харесай

Азис излъга, че е станал татко за втори път

Азис стана баща за повторно! Тази вест обикаля светските уеб сайтове от няколко часа насам, като източник е самият реализатор. „ Да станеш татко за повторно на 44 години е благословия! “, написа Азис под фотография с бебе на към месец. Ромският славей посочи, че е момченце и се усеща доста горделив баща.

Азис въобще не е станал баща, а това е следващият му пиар номер, твърди Show.bg. Всъщност бебето от фотографията е неотдавна роденото трето дете на Светлана и Християн Гущерови. Синът им е долу-горе на такава възраст и не е изключено Азис да му е станал кръстник. Това изяснява и за какво е написал, че е станал татко, поради мощната връзка с кръщелника му.



Постът на изпълнителя провокира бурни реакции и никой нито за момент не се усъмни в новината. Дори от Нова ТВ се вързаха на „ партенката “, само че откакто си ревизираха информатора, бързо изтриха лъжливата информация от уеб страницата си.

Азис към този момент има едно дете – красивата Рая на 14 година Майката на момиченцето е Галя, като съгласно формалната версия тя е заченала ин витро, а донор е бил фолк артиста. И тук обаче се прокрадват подозрения, защото момиченцето е със сламено руси коси, сини очи и бяла на цвят кожа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР