ази седмица се очаква нов кръг от политическо напрежение –

...
ази седмица се очаква нов кръг от политическо напрежение –
Коментари Харесай

В гръцкия парламент ще бъде гласуван вот на доверие към правителството на Алексис Ципрас

ази седмица се чака нов кръг от политическо напрежение – в Народното събрание в Атина ще бъде гласуван избор на доверие към държавното управление на премиера Алексис Ципрас в отговор на настояването за избор на съмнение към здравния министър Павлос Полакис, импортирано от опозиционната партия „ Нова народна власт “, оповестява електронното издание на гръцкия всекидневник Kathimerini, представено от Агенция " Фокус ".

Обявявайки гласуването на вота за доверие, вицепремиерът Янис Драгасакис дефинира предлагането на консервативната партия като опит за реклама. Вотът за доверие, добави той, ще разреши „ полемики по проблемите на хората ".

Очаква се гласуването на вота да бъде извършено в петък. То ще е второто по рода си за кабинета на Ципрас от началото на настоящата година. Минаването му ще изкисва поддръжката на 145 депутати от СИРИЗА и минимум на шест самостоятелни депутати в 300-местния законодателен орган на южната ни съседка.

В началото на предходната седмица държавното управление показа проектозакон, който обрисува нови проекти за неизплатени отговорности към данъчните управляващи и пенсионните фондове на милиони гърци. Този ход съответства с идването на ръководителите на задачите на европейските кредитори в страната преди третия отчет за Гърция.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР