Аз знам, че никога не съм имал нито кюлчета, нито

...
Аз знам, че никога не съм имал нито кюлчета, нито
Коментари Харесай

Борисов: Нито ковид кризата, нито миграцията ни нанесе толкова щети, колкото „промяната“

Аз знам, че в никакъв случай не съм имал нито кюлчета, нито къща в Барселона, съобщи някогашният министър председател
Остри рецензии към КЕВР и положението на стопанската система насочи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Това не е регулационен орган. Те нямат прогноза за газа за август, тя е с 40% повече. Искат бързо да избягат, да върнат реториката отпреди 2 години, с цел да спасят партията “, съобщи той пред съидейници в Ямбол

Нито коронавирус рецесията, нито миграцията ни нанесе толкоз вреди, колкото „ смяната “, твърди някогашният министър председател.

„ Да забележим ще ми пуснат ли 10 секунди по медиите. Защото чудовищната инфлация не е готина за Политическа партия. Такова чудовищно обедняване няма! “, съобщи Борисов.

Той заподозря Политическа партия, че желаят да избягат от ново държавно управление.

„ Миналата седмица се пошегувах, че ще им дам трима. Ако бяха играчи, незабавно щяха да излязат да кажат – дай! А те не желаят държавно управление. Те копаят дъното. Затова Радев по принцип желае служебно държавно управление, само че в този момент знае какво ще му причинят “, счита той.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и изказванията на Асен Василев, че непознати сътрудници му „ шушнели “ през медиатори да се коалира с ГЕРБ. Досега всички опровергаха думите му.

„ Ако на Асен Василев не му имат вяра и си шушукат с него, то с мен си приказват “, сподели Борисов.

Той напомни, че от дълго време се е заклел, че кюлчета не е имал в никакъв случай.

„ Аз знам, че в никакъв случай не съм имал нито кюлчета, нито къща в Барселона. Аз 2 години давам отговор. Рано или късно, ще започнете да питате там “, сподели той.

Закани се медиите, че партията му може да откаже да дава отговор на въпроси, на които е отговаряно хиляди пъти, в случай че най-малко един път не бъдат питани Лена Бориславова, Кирил Петков и Мирослав Иванов за „ жилището за обич “.

„ Мен не ме интересува по принцип. Даже в случай че вършат нещо, отлично. Но началник на кабинет, началник на парламент, третият е министър председател. Няма ли да спор на ползи? “, попита Борисов.

„ Този голф на служебния вход, аз съм влизал там 12 години. Кой е в този голф? Там не се стопира! Там по принцип има пост! Питайте най-малко един път! “, прикани водачът на ГЕРБ.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР