Часове след трагедията с участие на кортежа на Кирил Петков

...
Часове след трагедията с участие на кортежа на Кирил Петков
Коментари Харесай

Дъщерята на жертвата: Баща ми на място, а майка ми се бори за живота си. НСО са карали със 150 км/ч

Часове след нещастието с присъединяване на кортежа на Кирил Петков при Аксаково се натрупат нови въпроси и разминавания с първичната версия на „ Продължаваме промяната “. Красимира и нейният брачен партньор Христо, който е бил професионален водач, са пътували към дома си в Аксаково, когато е станал този съдбовен случай, оповестиха медии. Не е ясно дали това дава отговор на истината, само че това би се разминало с изказванията, че двойката е идвала от Аксаково и е лишила преимущество на движещия се по основен път автомобил на НСО.

Въпреки изказванията, че в смазаната кола са били „ пенсионери “, се оказа, че Красимира е на 58, а мъжът ѝ – дълготраен интернационален водач с категория C.

Според известието на „ смяната “, двамата са били ранени, а мъжът издъхва откакто лекарите не съумяват да му оказват помощ. Дъщерята на жертвата – Таня, отхвърля това във Facebook.

Младата жена смени профилната си фотография със жалейка, а профилът ѝ е залят със стотици съболезнования за гибелта на Ицо, както го назовават познатите им.

Краси и Ицо имат една щерка и две внучета, излиза наяве от профилите във Facebook на фамилията.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР