„Аз заставам зад всяка наша дума. С този подход статуквото,

...
„Аз заставам зад всяка наша дума. С този подход статуквото,
Коментари Харесай

Зафиров: Това ще върне Борисов на бял кон

„ Аз стоя зад всяка наша дума. С този метод статуквото, за което приказва господин Трифонов, е на път да се създаде и то с дейното подпомагане на партия „ Има подобен народ”. Защото отводът от вдишване на отговорност значи единствено едно – в доста огромна степен отиваме към предварителни парламентарни избори, което няма да разреши демонтажа на модела Борисов и най-вероятно ще върне същия този Борисов на бял кон в политиката”, разяснява пред депутатът от Българска социалистическа партия Атанас Зафиров.

„ Г-н Трифонов би трябвало да разбере, че политиката не е като шоуто. Няма авансово написан сюжет. Политиката в немалка степен е импровизация и можеш да бъдеш подвластен само от суверена – народа, който те е изпратил и ти е упълномощил избрани отговорности. Така за всички партии, които заявяваха себе си като анти-ГЕРБ, главната цел беше ремонт на модела Борисов. Сега се случва тъкмо противоположното. Аз не разбирам за какви зависимости приказва господин Трифонов, откакто никой не е поставял никакви предварителни условия по-различни от това, за което приказваха всички анти-ГЕРБ партии в своите предизборни кампании”, уточни Зафиров.



Според него част от промени, препоръчани в Изборния кодекс, като разширението на секциите в чужбина, на процедура обслужват гласоподавателите на Движение за права и свободи.

„ Ще забележим по какъв начин ще мине разглеждането тази седмица на кодекса, само че би трябвало да е ясно, че без изчистването на мъртвите души в описите, значително сме подготвени да преповторим същите резултати”, съобщи Зафиров.

„ Всички партии заявиха, че биха подкрепили кабинет на има подобен народ и ние го показахме с гласуването си за ръководител на Народното събрание. В същото време по-голямата част от тях обявиха, че не биха подкрепили държавно управление на БСП”, акцентира Зафиров.

Той акцентира, че в случай че получи мандат за сформиране на държавно управление Българска социалистическа партия ще се допита до своите групови органи, само че това „ звучи като доста огромна възможност за предварителни парламентарни избори”.



„ Ние стратегия от тях не чухме. Разбрахме единствено, че всички са маскари и не стават”, сподели Зафиров за „ Има подобен народ”. „ Ние на процедура станахме очевидци на отвод от мандат без никакви договаряния. Не може да се поставят квалификации върху цели политически субекти. Не може да има алчни партии, може да има алчни хора”.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар Умният мъж задава въпроса по този начин: - Мила, да ти оказа помощ ли, или да не ти се греша? Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПълнолунието ще предложи опция да преосмислим възприятието ни за независимост и самооценкаШефът на компанията не е удовлетворен от политиката на Европейски Съюз, закрепена само върху електрическата подвижност.Криптовирусите стават все по-доходоносни за хакеритеЛидерът на „ ИТН ” е безапелационен, че няма никакъв проблем да има предварителни парламентарни избориКак ще се влиза в страната ниИма ли съществено пострадалиИмало задоволително доказателства, че той е прострелял собствен комшия пред дома сиОбстоятелствата към случая се изясняватЕто какво сподели на брифинг основният държавен здравен контрольор доцент Ангел КунчевИскът е заведен от комисията, само че е подсилен единомислещо от всички страни от ЕС52 пасажери с положителен тест след полет, първи случай на инфектиран с индийския вид на ковид и в ГърцияКакво още сподели водачът на „ Изправи се! Мутри вън! ” на днешния си брифингБогатството му се прави оценка на 3,3 милиарда $. А това е повече, в сравнение с има Доналд ТръмпПредложеното повишение на цените на топлинната сила не е в полза на клиентите на топлофикационните дружестваРуският дипломат в Букурещ Валерий Кузмин е бил свикан <
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР