„Аз си обяснявам всичко това с отмъщение от партия ГЕРБ.

...
„Аз си обяснявам всичко това с отмъщение от партия ГЕРБ.
Коментари Харесай

Стойчо Кацаров: КПКОНПИ да се махне, здравната система е корупционна дупка

„ Аз си изяснявам всичко това с възмездие от партия ГЕРБ. Затова, че разкрих цялата неплатежоспособност от водената от тях политика, по тази причина че разкрих корупционните схеми в огромните лечебни заведения. КПКОНПИ се употребява като бухалка към момента “, разгласи той.

Аз съм глобен поради това, че съм взел участие в разискване. Планът не е породил никакви правни последици. Ситуацията е неуместна, изясни той.

По думите му са обсъждани промени в активността на клиничните лаборатории. И добави: „ Аз си изяснявам всичко това с възмездие от партия ГЕРБ. Затова, че разкрих цялата неплатежоспособност от водената от тях политика, по тази причина че разкрих корупционните схеми в огромните лечебни заведения. КПКОНПИ се употребява като бухалка към момента “, разгласи той.

На съм канен за длъжностен министър. Властта не ме интересува. Аз съм бил във властта, бил съм против нея. Протестирал съм против нея и против мен са протестирали, акцентира той.

Здравната система би трябвало да се промени. В последните години тя бе превърната в една корупционна дупка. Много промени би трябвало да се създадат и не би трябвало да се отсрочва, тъй като резултатите са извънредно тежки. Аз бих оказал помощ с каквото мога. Докато бях длъжностен министър промених над 20 наредби. За да се понижи корупцията би трябвало да се понижи въздействието на страната в живота на хората, сподели още някогашният длъжностен здравен министър.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР