Аз се радвам от целия дебат, защото в България има

...
Аз се радвам от целия дебат, защото в България има
Коментари Харесай

Кирил Добрев посочи как БСП ще свали ГЕРБ от власт: Тя и Цецка Цачева беше без алтернатива, а сега Радев е президент

" Аз се веселя от целия спор, тъй като в България има естествена съпротива. Нито господин Борисов, нито господин Цветанов могат да управляват тази съпротива. Няма по какъв начин да ни харесват. Ние сме основани, с цел да не ни харесват и да опонираме ". Това разяснява заместник-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев в студиото на " Тази заран " по bTV. " Имало е много опити Българска социалистическа партия да е следена. Това няма по какъв начин да се случи в този момент. Винаги са пробвали с дълги и мръсни ръце да пипат в партията. Нека се върнем на конференцията, която бе много динамични. Цветанов сподели, че не сме опция. Тя и Цецка Цачева беше без конкуренция, а в този момент Радев е президент. Предполагам Цветанов си прави някакви графики по мотива. Аз знам по кое време и по какъв начин се е работила по корупционни покупко-продажби, а на българина му е писнало от тях ", сподели още заместникът на Нинова.

" Благодаря на господин Дончев за психопортрета. Вътрешнопартийните ни проблеми са наши, аз не се занимавам с техните. Защо се занимават с партийно строителство в Българска социалистическа партия? Те са в извънредно тежка коалиция с патриотите, да си правят работата ", разяснява Добрев във връзка нападките на ГЕРБ.

" Има хора, които желаят единение с ГЕРБ. Те показаха позициите си. Искат Българска социалистическа партия да ръководи с ГЕРБ по този немски модел. В името на България можем да управляваме с ГЕРБ. Нормално е в случай че Българска социалистическа партия е първа политическа мощ да предложения ГЕРБ. В момента сме съпротива. България е разпределена на феодални владения три години след старта на ръководството на ГЕРБ. Нинова стана любим на партията, тъй като даваше опция на ГЕРБ с вътрешнопартийни борби. Тя е в изключителното си право да избира екипа си и никой в този екип не е безконечен. Всеки, който е приключил работата си, може да бъде заменен и това е нейно право. Аз разбирам професор Добрева, която желае да има същото въздействие, което е имала, само че това няма да стане ", изясни той.

По мотив вотът на съмнение той сподели: " Това е един страховит текст, тъй като патриотите непрестанно вадеха корупционни покупко-продажби, до момента в който бяха в съпротива. Днес, като участници в ръководството, те мълчат. Това е тест и за Марешки, който влезе с доста ясни хрумвания. Тест е и за Движение за права и свободи. "

" Г-н Цветанов, веселя се да ви видя. Надявам се да имаме един сполучлив избор на съмнение и да се забележим в други политически функции. С господин Цветанов се почитаме, дори имаме басове, за които той ще каже по-късно ", добави Добрев при влизането на Цветан Цветанов в студиото.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР