Аз се надявам на тази среща да се говори сериозно,

...
Аз се надявам на тази среща да се говори сериозно,
Коментари Харесай

Митов за разговорите с ПП: Надявам се да се говори сериозно, а не с клишета и пропагандни небивалици

„ Аз се надявам на тази среща да се приказва съществено, а не с клишета и пропагандни небивалици, които чувам непрестанно. Борисов е умел човек в българската политика и знае какво приказва. Когато хората са те изпратили в Народното събрание, си задължен да направиш всичко, с цел да има държавно управление. Аз съм уверен, че зрелите партии в Народното събрание ще създадат всичко допустимо, с цел да се стигне до някакъв вид на държавно управление ”, сподели пред bTV Даниел Митов.

ГЕРБ няма да договаря за поддръжка с обособени депутати за поддръжка на първия мандат.

„ Има институционален метод, по който се подхожда. Никога не сме ходили да търсим депутати отсам и там. Видяхте какво стана, като се криха в всякакви лаборатории и купуваха депутати - падна им държавното управление ”, сподели той. Коментарът му бе във връзка изказванието, че част от Политическа партия са склонни да поддържат кабинет с първия мандат на ГЕРБ.

Във вторник „ Промяната ” и ГЕРБ ще се срещнат, с цел да разискват цели. От Политическа партия авансово оповестиха, че това не е диалог за поддръжка на първия мандат и те няма да я дадат.

Политическа партия желаят да отидат на избори през цялото време, безапелационен бе той.

„ Ние не сме народна власт, в която има две партии, а парламентарна република и в нея не се прави по този начин - да се обявиш за съпротива през цялото време. Те желаят избори. Ако не желаеха, нямаше да споделят, че няма да поддържат първия мандат. Той може да се окаже доста потребен ”, сподели Митов.

Той похвали Янев, че „ Български напредък ” се държи като систематична партия, напълно зряло. 

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР