Аз се надявам, че това не е още една тема

...
Аз се надявам, че това не е още една тема
Коментари Харесай

Марчева се изчерви в ефир! Атанасова отвърна на Лена: Анимационни герои! Излезли да забавляват

Аз се надявам, че това не е още една тематика на разделяне на обществото. Историческата памет би трябвало да я има, само че когато би трябвало България да вземе страната – дали бялата или черната, тъй като сега на по-малко от 350 км се води война и ние като страна би трябвало да заемем ясна и точна позиция, не считам, че този монумент би трябвало да е още веднъж терма на дискусия. Този монумент би трябвало да в музея на социалистическото изкуство. Тази тематика би трябвало да бъде затворена един път вечно.
Това съобщи пред bTV претендентът за народен представител на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова във връзка решението за демонтажа на Паметника на Съветската войска и митингите против него.
Относно рецензиите на служебния министър на районното развиване Иван Шишков за качеството на автомагистралите, Атанасова съобщи: „ Строителството на огромните инфраструктурни обекти си остава визитната картичка на ГЕРБ. През последните 2 години никой нищо не е направил по тези планове “.
null
„ Не ви ли се коства, че постоянно, когато служебно държавно управление ръководи, се избират лица в екранна двойка, която нормално подлага на критика ГЕРБ по тематиката пътно строителство – преди този момент беше министър Комитова, в този момент министър Шишков обикаля с ядки, колби и други “, уточни тя.
„ Вероятно офанзивата е против ГЕРБ в тази ситуация, които са направи най-вече в пътното строителство “, добави Атанасова.
„ За последните две години сякаш липсват държавност и институциите се разпадат. Преди две години господин Рашков и други екранни герои определяха ГЕРБ като каква ли не, и видяхте какво се случи “, съобщи тя.
„ Миграция, инфлация и излагация станаха етикет на тези две години. Нито едно изказване на някогашния министър на вътрешните работи не се оказаха правилни “, сподели тя по адрес на държавното управление на Кирил Петков.
„ Говореше за чували, за подслушване, даже за изядени хора. Смятам, че това е част от предизборната реторика и даже не считам да се връщам обратно. Те са като анимационни герои, излезли да забавляват публиката “, добави Атанасова.
На въпрос дали задържаният началник на „ Хидрострой “ Велико Желев е непосредствен до ГЕРБ, тя отговори: „ Никога не съм виждала този господин, до сега, в който всички медии демонстрираха преди дни неговите конференции. Всички публични поръчки, кой ги е печелил, по какъв начин ги печелил, може да бъде тествано “.
„ Категорично считам, че нито една компания не може да бъде оповестена за близка до властта – държавното управление на ГЕРБ, още повече че тя е работела преди 20, 30, 40 година Тогава ГЕРБ не съществуваше “, добави Атанасова.
„ ГЕРБ постоянно взе участие в изборите да победи “, безапелационна беше тя.
Атанасова отвърна и на Лена Бориславова от Политическа партия, която беше в студиото преди нея: „ Лена Бориславова евентуално не е посещавала нито един магазин и не знае какъв брой коства хлябът. Но кашкавалът е 35 лева Хората изнемогват “
По думите ѝ, единият вид за ръководство е да се работи дружно с Политическа партия, „ с цел да преодолеем наследството от тяхното ръководство “. Тя посочи, че сега поради държавното управление на Политическа партия има инфлация, каквато не е виждана от времето на Жан Виденов.
Интервюто приключи с грамаден гаф на водещата Жени Марчева. Тя прекъсна Атанасова, тъй като времето изтече, и изпращайки я сподели: „ Десислава Атанасова – представител на „ Продължаваме промяната “. Последва дълга конфузна пауза, Марчева се изчерви и се заплете в думите си, само че най-сетне съумя да си спомни, че Атанасова е представител на ГЕРБ-СДС.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР