Аз се чувствам виновен, че вместо преди 20 години да

...
Аз се чувствам виновен, че вместо преди 20 години да
Коментари Харесай

Бащата на Петков: Искам извинение от поколението на моя син, тази битка трябваше ние да я водим -

Аз се усещам отговорен, че вместо преди 20 години да повеждам тази борба, аз отпътувах, тъй като усещах, че мафията ни превзема. От възприятие за самозапазване си потеглих, тъй като не бях квалифициран за това, което трябваше да направя. Сега обаче съм тук - преди 10 години се върнах - и с моя наследник сме един до друг!

Това заяви Петко Петков, бащата на премиера Кирил Петков, откакто изненадващо получи думата от сина си по време на в отбрана на парламентаризма и демокрацията.

Идват всякакви брокери при нас и споделят: Дайте ни, тука ние можем да уредим - Първата причина е, че когато отида у дома, аз не мога да погледна татко си в очите, съобщи Петков и даде думата на татко си.

" Тук съм, с цел да желая опрощение от поколението на моя наследник, тъй като тази борба трябваше ние да я водим. Сега те застават вместо нас. В нашето потомство има доста почтени хора и ние се извиняваме, че не сме си довършили борбата, която трябваше да я създадем още преди 20 години ", сподели бащата на премиера.

Петко Петков благодари на събралите се стачкуващи за поддръжката и ги прикани да поддържат младите:

" Аз не мога, нямам тези сили, които младежта има. В тях ни е вярата и за всичко би трябвало да ги подкрепим! "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР