Аз съм за принципа да не се спира нищо, но

...
Аз съм за принципа да не се спира нищо, но
Коментари Харесай

Проф. Тома Пожарлиев: Предпазните мерки помагат и до имунизирането трябва да се спазват

" Аз съм за правилото да не се стопира нищо, само че да се съблюдават прецизно ограниченията ", сподели пред БНР хирургът и акцентира, че високата смъртност от Covid-19 у нас е поради неспазването на разпоредбите за отдалеченост, носене на маски и стерилизация:
" Излязоха " експерти ", които започнаха да приказват, че не оказват помощ, че не би трябвало да има изолираност ". По думите му, когато си с маска, вирусът по-малко те покосява.
" Ако човек не се погрижи самичък за личното си здраве, никой няма да му помогне ", безапелационен беше хирургът и добави, че множеството му сътрудници приказват това, което приканва и той - да се съблюдават прецизно ограниченията и да не се позволява стресиране.
 Д-р Севдалин Куцаров: Идеята беше системата да бъде готова, само че никой нищо не приготви Д-р Севдалин Куцаров: Идеята беше системата да бъде готова, само че никой нищо не приготви
``Идеята на затварянето е да можеш да предпазиш да няма пик на заболелите. Това го видяхме март месец. Видяхме Италия, уплашихме се, за...
По думите на лекаря целият свят се бори против с маски и със съблюдаване на отдалеченост:
" Явяват се при нас 15-ина души и споделят, че това са нелепости. Не мога да се съглася с тях, колкото и положителни експерти да са. Говоря с сътрудници, които работят в Европа. Никъде там не пускат в медиите да приказват хора, които споделят противоположното на формалното в света. Официалното в света е, че тези защитни ограничения оказват помощ и до ваксинирането би трябвало да се съблюдават ".
Проф. Тома Пожарлиев съобщи, че ще се имунизира, тъй като имунизацията е избавила човечеството от ред болести:
" Става дума за нови технологии, светът върви напред. Специалистите, които тук се изрекоха против международните ваксини, не мисля, че са по-добри от експертите там ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР