Аз съм треньор, който обича млади играчи, каза при идването

...
Аз съм треньор, който обича млади играчи, каза при идването
Коментари Харесай

Азрудин в Ботев: Вода гази, жаден ходи...докога?

Аз съм треньор, който обича млади играчи, сподели при идването си в Ботев треньорът Азрудин Валентич и се стартира една авантюра с едни слаби играчи от Дания. Добре, че беше страхотният гол на Димитър Рангелов за Славия против Етър (1:1) в Търново, че в този момент Ботев съвсем несъмнено щеше да стяга селекция за Втора лига, само че не за дублиращ тим.

А, че Азрудин не обича младите играчи стана пределно ясно в поредицата от 6-те безсмислени мачове за класиране от 7-мо до 10-то място. Валентич не опитва нито един от юношите от U19, които към този момент чукат на вратата на мъжкия тим. Даже и утвърденият от шведа с босненски корени Бисер Бонев получаваше минути на терена едвам не е без никак.

Почти несъмнено е, че доста от почитателите на Ботев не са чували за Благовест Дначев, Пламен Цончев, Габриел Земярски, Иво Казаков и Георги Трифонов. Това са момчета, които чакаха своя час при Валентич, само че не получиха благословия за игра.

В Ботев към този момент е ясно, че нещо с Windows-а в преносимия компютър на помощник-треньора Кристиан Тиритиело издиша и се нуждае от рестарт. Незнам дали програмата за следене на играчи на него е ъпдейтвана в последно време, само че нещата отиват на зле. Школата се обезкървява от непознати хищници.



Александър Маджаров пристигна от ФК Векта с концепцията да пази вратата на обичания си тим Ботев, само че...

Само за седмица втори състезател от Академията на жълто-черните напусна в посока новия футболен октопод ЦСКА 1948. Първо вратарят набор 2005 Александър Маджаров (един от най-обещаващите млади вратари в България) подписа с отбора на боса на български букмейкър. Днес същият този колекционер на български непознати гении се похвали във Facebook с нова облага от Ботев.

Почти не минава ден, в който спонсорът Цветомир Найденов да не разгласи нов състезател. Така е и през днешния ден като благодетелят приветства пристигналия от школата на Ботев (Пловдив) Мерт Салимехмед.

" Добре пристигнал на 18 - годишния Мерт Салимехмед в ЦСКА от градинката на Кристал, София ", написа Найденов във Facebook профила си.



И Мерт Салимехмед напусна Ботев в посока София. После разправят - нямало качествени юноши... Снимки: уебсайт на ПФК Ботев

А Азрудин да не се прави на ни риба ял, ни риба мирисал. Стара максима е, че хищниците крадат нежното и годно месо. Случаят с Маджаров и Салимехмед е тъкмо подобен.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР