Аз съм супер честна и ако бъда честна в играта,

...
Аз съм супер честна и ако бъда честна в играта,
Коментари Харесай

Изгонена и непожелана: Скандалната Ивана, на която жените завиждат

" Аз съм супер почтена и в случай че бъда почтена в играта, това няма да ми помогне ", съобщи Ивана Микова преди влизането си в " Сървайвър ". Скандалджийката евентуално не е допуска, че сама ще си провокира ориста, тъй като изхвърча от риалити предаването още в първите минути.

Всички чакаха натруфен старт на новия сезон на риалити предаването за оцеляване, само че... май и на Владо Карамазов му беше много скучно. Ивана беше лъч вяра, че в шоуто ще има един същински подбудител, само че мацката отпадна още в първия епизод.

Виж още: " Ушите ми изгоряха ": Зори също желае сърцето на Виктор Стоянов, само че конкурира Джорджано

Иначе Ванчето е от София, бизнес психолог е, само че от фотосите в Instagram си проличава, че е доста здрава. Участвала е на не едно или две спортни надпревари, има трофеи от състезания по женски културизъм и несъмнено би издържала много време в шоуто. Част от дамите в шоуто обаче заподозряха, че Ивана е огромна опасност за тях. Тя съумя да омае част от мъжете, само че не задоволително, с цел да я предпазят от изпъждане.

Виж още: Лоша кучка ли е Симона? Чалга звездата ни остави без думи с тази фотография

Ивана бързо реагира на изгонването си и написа, че не може да се занимава с простаци. " Най-страшната загуба на време е да потвърждавате и спорите с простак и стеснен човек, който не се интересува нито от истината, нито от действителността, а единствено от успеха на своите убеждения и илюзии ", написа побесняла Ивана в Instagram. 

" Когато незнанието крещи, мозъкът мълчи ", написа още риалити героинята, която не съумя да покаже на какво е способна. Тя е безапелационна, че не ѝ пука за мнението на хората за нея и си има по-важни неща за извършване.

Изображение: https://www.instagram.com/ivanamikova_ifbb/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР