Аз съм сигурен, че колегите ще направят всичко възможно, за

...
Аз съм сигурен, че колегите ще направят всичко възможно, за
Коментари Харесай

Гешев: Ще си приберем господин Божков и ще му осигурим психолог, за да не се страхува

„ Аз съм сигурен, че сътрудниците ще създадат всичко допустимо, с цел да си приберем господин Божков. Вярвайте ми, ще създадем всичко допустимо, с цел да не се опасява. Ако би трябвало, ще му осигурим и психическа помощ в хода на работата, която ще предприемем във връзка с него
Това сподели основният прокурор Иван Гешев пред публицисти пред Висш съдебен съвет.
" Аз не се срещам с олигарси, получих позвъняване от господин Златев, аз с такива хора не се срещам. Аз се срещам с елементарни хора, това е моята среда. Аз съм елементарен човек и се срещам с елементарни хора и ме интересуват проблемите на хората. Работата на прокуратурата е да позволява проблемите на елементарните хора “, уточни още Иван Гешев.
" Прокуратурата реши да ангажира наказателната отговорност на лица, които медиите наричате престъпни престижи или олигарси от престъпния преход. Случва се нещо нормално. Васил Божков е разгласен за търсене в това число и от Интерпол. "
Докато ние не ангажираме тяхната наказателна отговорност за крадене от българския народ през тези 30 години, вследствие на което българският народ живее оскъдно и в бедност, всичко е обикновено. Но, когато се насочим да дадем правдивост на българския жители, те стават жертви .
Трябва да си отговорим на въпроса олигарсите ли са жертви, или са жертви българските жители, които живеят оскъдно , и за какво вършим реклама на хора, които е ясно какви са. Те стават жертви, по какъв начин по този начин всички станаха жертви? Как всички богати в тази страна се опасяват и са толкоз страхливи милиардери, по какъв начин стана по този начин “, попита Гешев.
„ Защо не се опасяват хората, които няма какво да ядат? Защо не се опасяват тези, които не могат да си получат пенсиите? Защо не се опасяват тези хора, които живеят в бедност, вследствие на това, че някои хора не си заплащат налозите. Липсват половин милиард лв., това е задоволително съображение за боязън.
То си е ужасно в полза на истината да имаш да връщаш половин милиард лв. на страната . Правим това, което вършим, и по всички други каузи. Стремим се всички тези престъпни престижи, за които считаме, че има доказателства за осъществени закононарушения, да надигнем пред Българския съд. Това става посредством всички механизми, с които разполагат правоприлагащите органи “, добави основният прокурор, представен от Фокус.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР