Аз съм се снимал много пъти в Испания - връчиха

...
Аз съм се снимал много пъти в Испания - връчиха
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Нито съм имал, нямам и няма да имам имоти в Испания. Лъжат и ще трябва да се защитавам като наема адвокат

Аз съм се снимал доста пъти в Испания - връчиха ми медала на испанската полиция за положителната ми работа като основен секретар. После се срещах с Мариано Рахой, срещах се с Педро Санчес. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на ексклузивен брифинг в централата на партията по отношение на следващите неистини и клевети за тъй наречените " Барселонагейт ", притоплени през днешния ден от Кирил Петков в негово телевизионно присъединяване.

Засекретиха енергийната комисия, а там за секунди са се източвали милиони. Уж беше транспарантно, всичко щеше да е чисто. ЕДно време са казвали - като няма самун, дайте им зрелища. Отново притоплят един скандал. Нито съм имал къща, нито парцели, нито ще имам. Живея в Банкя, там където влачеха ковчези, възмути се Борисов.

Чудовищни са сметките за тока, инфлацията какъв брой отиде - никой не може да каже 10 % ли, 15 % ли, всички го виждате по магазините. Мрат десетки, стотици, всеки ден. Месеци наред сме първи по смъртност от коронавирус. Месеци наред нямаме План за възобновяване. Още нямаме бюджет - не са го дали своят вот, а към този момент приказват за за актуализация, съобщи някогашният министър председател.

Внушенията, които вършат ме карат да наема юрист да се пазя. Нито съм имал, нямам, няма и да имам парцели в Испания. Да ревизират, каквото желаят да вършат - да потвърждават или да се извиняват.

Накрая, желая да припомня - стотици подслушвания, по този начин говореха, оказа се, че няма. Първите месеци на служебните държавни управления говореха чудовищни неща - че сме подслушвали хора, оказа се неистина. След това ядохме хора - оказа се неистина. Сега би трябвало да измислят нещо ново, добави водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР