Аз съм равноотдалечен от всички партии и не мисля, че

...
Аз съм равноотдалечен от всички партии и не мисля, че
Коментари Харесай

Румен Радев: Равноотдалечен съм от всички партии, не е редно да се води кампания с държавни пари

Аз съм равноотдалечен от всички партии и не мисля, че давам някакъв мотив въобще да се мисли в тази тенденция. По-скоро аз не мисля, че би трябвало да се води предизборна акция с пари от държавния бюджет . Както виждате обвиняванията към мен са безусловно несъстоятелни. Това съобщи президентът Румен Радев след церемонията за Деня на Европа, съобщи БГНЕС.
Според президента опитите свадите с парцелите на властта да бъдат заглушени с всевъзможни други мероприятия няма да сполучат, тъй като жителите към този момент чакат „ разнищване на тези кавги и действителни дейности и противопоставяне на корупцията “.
Цитираният Иво Христов първо напусна президентството и тогава стартира да води предизборна акция, тъй че дано се поучат и другите. Президентството не е феодална институция, всеки е свободен да взема решение. Направете си една информация какъв брой съветници и секретари на предходни президенти още по време на мандатите на тези президенти какви постове след това са заемали. Така че това е нещо обикновено. И госпожа Йончева напусна президентството в желанието си да се кандидатира за депутат. Моите условия са ясни - напуща се президентството и всеки е кадърен да се кандидатира за каквото си изиска. Така че тези упреци са безусловно несъстоятелни, разяснява президентът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР