Аз съм първият човек, който започна да говори за ограда

...
Аз съм първият човек, който започна да говори за ограда
Коментари Харесай

Каракачанов е разочарован, че БСП не са му поискали оставката

Аз съм първият човек, който стартира да приказва за ограда по границата. Разочарован съм, че Българска социалистическа партия са поискали оставката единствено на сътрудника Валери Симеонов и на Валентин Радев. Аз съм този, който преди 2 година и половина изиска границата да се охранява по специфичен метод. Това съобщи министър-председателят по публичния ред и сигурност и министър на защитата Красимир Каракачанов. " В Българска социалистическа партия следва конгрес и тече една хубава предконгресна акция за сближение на електората. Пробив в системата – има. Корупция – има. Трафик на хора – има. За целия този скандал да искаш оставката на двама министри е комичен мотив ", добави той.

Относно радикалния ислям Каракачанов сподели: " Законът, който бе признат '98 или '99 година, бе прекомерно демократичен и отвори опцията за непознато вмешателство. Не е обикновено непознати страни да финансират нехарактерния ислям. Това ще се спре със закон. Ние през вчерашния ден коментирахме, какво ще реши Народно събрание е различен въпрос, че би трябвало да се ограничи правото непознати страни, лица и жители да финансират вероизповеданията в България и да вземат участие в техните управления. Има районни мюфтийства, ръководени от непознати лица, само че има и християнски такива, така наречен секти ".

" Когато вие завършите инженерство или нещо друго, би трябвало да си легализирате дипломата у нас. Същевременно това е проблем при мюсюлманите. Хора, приключили в частни ислямски университети и учили 7, 8 или 9 година, идват у нас и биват назначавани за имами, без да си легализират дипломата. Последните години за имами се назначават единствено хора, приключили в чужбина ", добави министърът.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР