Аз съм невероятно притеснен след отвличането на Адриан, опасявам се,

...
Аз съм невероятно притеснен след отвличането на Адриан, опасявам се,
Коментари Харесай

България Изтръпна! Киро Киров Хвърли Тоталната Бомба! За Това Се Мълчи, Истинският Шеф На Наглите Е

„ Аз съм необикновено обезпокоен след отвличането на Адриан, притеснявам се, че ще има нови отвличания, тъй като се възражда този бизнес за пари “, сподели предприемачът Киро Киров пред Канал 3.

Той допусна, че това ще донесе необикновено напрежение в обществото, а и съгласно него главата на Наглите по този начин и не е бил оголен и хванат.

„ Аз персонално не съм считал, че е оголен, тъй като на третия, втория или четвъртия ден пристигна някой и ме попита " по какъв начин сте господин Киров? ". Значително по-интелигентен. Мисля, че има глава, която е управлявала цялата група от Наглите. По-висша инстанция, евентуално. “

" А когато ме снимаха, че съм жив на съответния ден с вестниците, този със фотосите ми сподели: " Аз съм минал 2000 километра поради тебе! " „ Радиусът е Франция, Испания - споделил съм го на полицията. Не зная дали това бе индивидът, който се обърна към мен с " Вие ". Не бих го разпознал в този момент “, разяснява Киров.

Киро Киров видя доста сходни неща сред неговото похищение и похищението на Адриан в дейностите на похитителите.

„ Чудя се на тия връзки с есемеси, по какъв начин не могат да засекат местонахождението на телефоните. Естествено, те не се обаждат от мястото, където държат похитения “, добави той.

Киро Киров допусна, че парите, събрани от похитителите от отвличания, може да се употребяват и за тероризъм: „ Може да бъдат употребявани защо ли не, в това число и за тероризъм. В моя случай парите бяха броени в някаква организация, която ги преброила, автоматизирано записвайки номерата им. Имам лист с номерата на банкнотите. И каква изгода? Нито една банкнота не се е появила “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР