Аз съм на 65 години и работя като актриса от

...
Аз съм на 65 години и работя като актриса от
Коментари Харесай

Ким Катрал, краят на Сексът и градът и силата да кажеш не

" Аз съм на 65 години и работя като актриса от 17-годишна възраст. Когато започнах кариерата си, телефоните имаха шайби, тв приемниците имаха антени, а множеството мъже в Холивуд смятаха, че " harass " ( " притеснявам ", б.р.) са две думи ( " her ass " ). Но постоянно съм знаела какво е вярно за мен и следвах пътя си "

Ким Катрал съумява да разсъни смеха и аплодисментите на цялата зала с речта си на церемонията за отличаване на мощните дами в киното, проведена от Variety. 

Актрисата, която ще остане в историята с героинята си Саманта от " Сексът и градът ", е живото доказателство за урока, който дава на публиката - умеенето да казваш " не ". 

" Не, това не е за мен. Не, това към този момент съм го правила. Не, няма да се поддам на заканите. Не, тази заплата е неприемлива. Не, няма да дойда на среща в хотелската ти стая. Не, не желая да попадам в обстановка, в която не се любувам на всеки миг ", споделя Катрал.

" Думата " не " от време на време мъчно стига от мозъка до езика. Да кажеш " не " на предишното си, е да кажеш " да " на бъдещето, тъй като най-после ти си сценарист на кино лентата за личния си живот ", споделя още тя. 

Решението ѝ да се откаже от най-забележителната си роля в продълженията на паметен сериал като " Сексът и градът " е образецът за това. 

Катрал отхвърля да се снима в планувания трети филм от поредицата със Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън, тъй като намира сюжета за прост и несъответстващ за развиването на личната ѝ героиня. 

Нейната Саманта е финансово самостоятелна жена с пикантно възприятие за комизъм, която с горделивост чупи всички клишета и се любува на секса по този начин, както един мъж би го правил. 

Във кино лентата, който по този начин и не се осъществя, " върхът " на сюжета за Саманта е бил сюжетът, в който 14-годишният наследник на приятелката ѝ Миранда се пробва да флиртува с нея, като ѝ изпраща непоискана фотография на гениталиите си. 

Ким Катрал не крие разочарованието си от несъответстващото отношение в изявление за Variety: " Саманта имаше лична PR-компания - можеше да я слагат в обстановка, в която да се наложи да я продаде поради финансови проблеми. 2008 година беше тежък миг. Някои хора към момента не са се възстановили от тях. Можеше да я слагат пред алтернативата да продаде компанията си на някакъв вид, облечен със суетшърт с качулка на главата. Този сюжет беше първото нещо, което хрумна на моите мениджъри, и мисля, че беше страхотна концепция за разлика от сюжета с малолетното момче "  

Катрал не взе участие в сериала-продължение на " Сексът и градът " - " And Just Like That " - чиятоистория се оказва копие на сюжета за незаснетия трети филм. Още тогава основателите на продукцията са възнамерявали да сложат неочакван завършек на живота на Тузаря. 

" Всичко би трябвало да се развива, другояче умира. Така се почувствах, когато истинският сериал завърши. Тогава смятах, че решението е вярно. Не се повтаряме. След това пристигна филмът, който сякаш трябваше да приключи всички незавършени истории. Но по-късно се появи и още един филм. А по-късно и трети?... ", споделя тя. 

Ким Катрал схваща за появяването на  " And Just Like That " от обществените мрежи - никой не я предизвестява за новата продукция и не ѝ предлага да се върне в нея.

Тя не е гледала нито един от епизодите, само че следи мненията към тях и споделя, че " най-големият комплимент за един артист е публиката да усеща неналичието му ". 

Разочарованието на феновете от изключването на Саманта от сериала беше една от главните реакции след премиерата на сериала. 

" Това е ужасно самопризнание. Играла съм най-различни героини и се питах за какво да се заема тъкмо с нея? Защо го направих в оня миг? Беше време, в което излизахме от епохата на епидемията от СПИН и искахме да създадем секса още веднъж позитивно прекарване. Имаше доста паралели сред тази героиня и личното ми развиване като актриса. Никога не бих желала да си припомням за този миг с нещо друго от горделивост ", споделя Катрал. 

Въпреки попкултурното боготворене към Саманта и личната ѝ обвързаност към този облик, в началото актрисата отхвърля предлагането за сериала три пъти. 

" Мислих, че няма да се оправя. На 42 години в действителност не бях сигурна, че мога да го направя. Накрая си споделих, че позволявам неточност. Снимахме пилотния епизод, който беше добър, само че не напълно съвършен. След това всичко стартира да си идва по местата. Дотогава не бях снимакла сериали, само че осъзнах, че колкото повече играеш в съответна роля, толкоз повече добавяш към нея и я променяш ", споделя тя. 

Ким Катрал дава отговор с " твърдо не " на въпроса дали е допустимо още веднъж да се върне на екран като Саманта. 

Собствените ѝ желания падат към различен сериал на основателя на " Сексът и градът " Дарън Стар. 

" Мисля, че Дарън се оправи с " Емили в Париж ". Това е сериал за младостта, за идеалите на младостта, за откриването на нещо ново. Оригиналният " Сексът и градът " беше страховит, само че времената бяха други ", споделя тя пред Variety.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР