Аз съм легенда (2007 г.) е сред най-любимите ни апокалиптични

...
Аз съм легенда (2007 г.) е сред най-любимите ни апокалиптични
Коментари Харесай

Нови подробности около Аз съм легенда 2

" Аз съм легенда " (2007 г.) е измежду най-любимите ни апокалиптични филми, в които са забъркани зомбита, а предходната година бяхме зарадвани от новината, че се готви продължение.

Това, което стана ясно преди година, е, че Уил Смит още веднъж ще бъде забъркан, само че не и кака. А и че Майкъл Б. Джордан ще влезе в основната роля. Сега обаче от Акива Голдсман получаваме нови детайлности.

Голдсман ще бъде продуцент на втория филм и пред Variety споделя, че доста се вълнува историята, която ще опишат. Отказва да разкрие по какъв начин тъкмо Майкъл Б. Джордан ще се впише в продължението, само че споделя, че дейностите на кино лентата ще се развиват към 10 години след тези в първия.

Също съгласно продуцента е значимо да знаем, че " Аз съм легенда 2 " ще се придържа към романа на Ричард Матисън и ще черпи ентусиазъм от него. И също по този начин, че е почитател на " The Last of Us: Последните оживели " и методът, по който е показана планетата и по какъв начин природата процъфтява заради неналичието на хора.

В книгата си от 1954 година Матисън открехва тематиката за това по какъв начин времето на индивида като доминантен тип на планетата е изтекло, точно това се е сторило забавно на продуцентите и тази тематика ще бъде разгръщана във втория филм. Акива Голдсман също по този начин подмята, че може да бъде прегледан различен край на първия филм, което би направило допустимо и присъединяване на Уил Смит.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР