Аз съм главният прокурор с най-успешен мандат. Не бих казал,

...
Аз съм главният прокурор с най-успешен мандат. Не бих казал,
Коментари Харесай

Гешев: Аз съм главният прокурор с най-успешен мандат

Аз съм основният прокурор с най-успешен мандат. Не бих споделил, че пропагандното факсимиле „ каузи на трупчета “ е обективно. Това съобщи някогашният основен прокурор ИВан Гешев в изявление за Евронюз/

Всички знакови каузи, мога да ги изредя, хора, които бяха недосегаеми, са в съд. Ако някой счита, че има „ трупчета “, да пита българския съд, за какво питате мен? По тези каузи се е работила интензивно, в случай че цитирате „ Барселонагейт “. Защо мислите, че са бездействали? Ако „ Барселонагейт “ е на трупчета, какво се случва сега? Да, в този момент е на трупчета. Знаеха, че се работи интензивно по това дело и съгласно мен изтече информация към Борисов, съобщи някогашният обвинител номер 1.

Може би съм единственият човек в страната, който не е имал право на отбрана. Явно доста бързаха, цялата група евродепутати бяха строени пред залата. Аз тези разкрития съм ги направил. Но не очаквайте от мен, когато цялостен живот съм спазвал закона, в този момент да го наруша и да има наказателна отговорност против мен, сподели още Гешев.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР